۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور

دکتر روحانی قائم مقام رئیس دانشگاه، نقوی دبیر هماهنگ کننده شبکه ها، افشار معاون سیاسی اجتماعی فرماندار، سرهنگ کردی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران بافت، سرهنگ پور احمد فرماندهی نیروی انتظامی و جمعی از مدیران و کارکنان شهرستان در این مراسم حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم دکتر ساعی زاده با عرض خیر مقدم وتشکر از زحمات پرسنل، خیرین سلامت و مسئولان به ارائه آماری از عملکر د و موفقیت ها در طول مدت تصدی مدیریتی شبکه بهداشت و درمان خود از جمله کلینیک تخصصی، مرکز غربالگری سرطان، اتاق های ال ،دی، آر بخش زنان، پروژه های خیرین، مجتمع عالی سلامت، بهسازی و تجهیزات در بیمارستان اشاره کرد.

در ادامه این مراسم دکتر روحانی قائم مقام رئیس دانشگاه، طی سخنانی با ذکر حدیثی از ائمه برضرورت مغتنم شمردن فرصت که برای افراد بویژه مدیران باز شده تاکید کرد و آن را اندوخته و زاد توشه ای برای آخرت خواند.

وی با تشکر از زحمات دکتر ساعی زاده و سایر همکاران مجموعه سلامت، دکتر کاوه رفیع پور را پس از صدور حکم رئیس دانشگاه به عنوات رئیس جدید شبکه بهداشت درمان بافت معرفی و از خدمات دکتر ساعی زاده تقدیر و برای رئیس جدید آرزوی موفقیت کرد.در ادامه افشار معاون سیاسی اجتماعی فرماندار با تشکر از زحمات دکتر ساعی زاده گفت: در سطح کشور طرح تحول نظام سلامت توانست خیلی مشکلات و گره های بیماران که گرفتاری مالی داشتند از دوش خانواده ها بردارد و دغدغه های آنها را کاهش و خدمات زیادی برای مردم بدنبال داشته باشد. وی نگاه ویژه مسئولان استان و دانشگاه را به این شهرستان ارج نهاد و از آنان تقدیر و تشکر نمود. وی به ظرفیت نیروی انسانی و توانمند پزشکان بافتی در سرتاسر کشور اشاره و از پزشکان بافتی خیر و سایر خیرین سلامت در شهرستان قدردانی نمود.

دکتر رفیع پور رئیس جدید شبکه بهداشت و درمان نیز در این مراسم گفت: سعی خواهم کرد با تلاش شبانه روزی جوابگوی اعتماد رئیس دانشگاه باشم. وی افزود: در مجموعه سلامت بافت نیروهای کار آمد و خوبی وجود دارد که می توانند در توسعه مجموعه همواره مفید باشند.

در پایان حکم رئیس جدید تقدیم  واز زحمات رئیس پیشین تقدیر شد.