۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ مرداد

برگزاری جلسه آموزشی جهت صنف نانوائی شهر بردسیر:

در راستای طرح رتبه بندی نانوائیها و آموزش نکات بهداشتی جهت پخت نان سالم در مورخه دوشنبه 16 بهمن ماه جلسه آموزشی جهت صنف نانوائی شهر بردسیر در محل سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.

این جلسه آموزشی که با حضور مدیر شبکه ، کارشناسان بهداشت محیط ، نماینده سازمان غله استان کرمان و اتحادیه آرد ونان برگزار شد. تمامی نانواهای سطح شهر بردسیر در زمینه مصرف بهینه نمک و خمیر مایه ، روش صحیح تهیه خمیر و پخت نان آموزش لازم را فرا گرفتند. در این جلسه آقای برهانی مدیر شبکه ضمن تأکید بر اهمیت نان در سبد غذائی مردم بر لزوم تهیه نان سالم تأکید کرده و اعلام کردند که شهروندان و مردم محترم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با تلفن 190 سرتاسری تماس و شکایت خود را جهت رسیدگی در اسرع وقت و از طریق سامانه کشوری اعلام نمایند.