۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
تجلیل از روابط عمومیهای برتر شهرستان بردسیر درجلسه شورای اداری و روابط عمومی این شهرستان:
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
در مورخه یک شنبه 30 اردیبهشت و بمناسبت هفته روابط عمومی از روابط عمومیهای برتر شهرستان بردسیر درجلسه مشترک شورای اداری و روابط عمومی این شهرستان تجلیل شد.
تشکیل کمیته شهرستانی طرح سلامت دهان ودندان دانش آموزان مقطع ابتدائی شهرستان بردسیر
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
در مورخه یک شنبه 30 اردیبهشت ماه ، کمیته شهرستانی طرح سلامت دهان ودندان دانش آموزان مقطع ابتدائی شهرستان بردسیر در محل ستاد آموزش و پرورش این شهرستان تشکیل شد.
برگزاری جلسه آموزشی در سالن سلامت مرکز بهداشت بردسیر
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
در مورخه سه شنبه 25 اردیبهشت ماه 97 جلسه آموزشی با حضور مدیر شبکه و مرکز بهداشت و حضور بیش از پنجاه نفر از اعضای تیمهای سلامت مراکز جامع سلامت و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت بردسیر برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزشی در سالن سلامت مرکز بهداشت بردسیر
بازدید تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه نگار
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۵ ارديبهشت
در مورخه دوشنبه 24 اردیبهشت 97 تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه نگار بازدید و به بررسی و ساماندهی مشکلات بهداشتی درمانی منطقه پرداختند.
بازدید تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه نگار
بازدید تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه گلزار
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
در مورخه دوشنبه 17 اردیبهشت 97 تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه گلزار بازدید و به بررسی و ساماندهی مشکلات بهداشتی درمانی منطقه پرداختند.
بازدید تیم نظارت عالی مرکز بهداشت بردسیر از منطقه گلزار
بازدید دکتر عزتیان کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارتخانه از مرکز بهداشتی درمانی اردوگاه افاغنه بردسیر:
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز دوشنبه دهم اردیبهشت 97 دکتر عزتیان از دفتر بهبود تغذیه وزارتخانه و دکتر طباطبائی معاونت بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشتی درمانی اردوگاه افاغنه بردسیر بازدید کردند.
بازدید دکتر عزتیان کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارتخانه از مرکز بهداشت بردسیر
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز دوشنبه دهم اردیبهشت 97 دکتر عزتیان از دفتر بهبود تغذیه وزارتخانه و دکتر طباطبائی معاونت بهداشتی دانشگاه از مرکز بهداشت بردسیر بازدید کردند.
بازدید دکتر عزتیان کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارتخانه از مرکز بهداشت بردسیر
ارائه خدمات سلامت به نماز گزاران جمعه بردسیر:
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
در ادامه برنامه های سلامت و در آخرین روز از هفته سلامت دیروز جمعه 7 اردیبهشت ارائه خدمات سلامت به نماز گزاران جمعه بردسیر توسط دو تیم سلامت انجام شد.
ارائه خدمات سلامت به نماز گزاران جمعه بردسیر:
در ادامه برنامه های هفته سلامت
شرکت گسترده پرسنل بهداشت و درمان بردسیر در مراسم نماز جمعه
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
در مورخه جمعه هفتم اردیبهشت97 و در آخرین روز از هفته سلامت پرسنل بهداشت و درمان شهرستان بردسیر بصورت گسترده در مراسم نماز جمعه شرکت کردند.
شرکت گسترده پرسنل بهداشت و درمان بردسیر در مراسم نماز جمعه
تشکیل جلسه شورای سلامت و امنیت غذائی شهرستان بردسیر:
۱۳۹۷ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
دیروز سه شنبه و در چهارمین روز از هفته سلامت شورای سلامت و امنیت غذائی شهرستان بردسیر در سالن اجتماعات مرکز بهداشت بردسیر تشکیل شد.
تشکیل جلسه شورای سلامت و امنیت غذائی شهرستان بردسیر: