-نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکزتهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و اجرای مقررات ،آئین
نامه ها و استانداردهای مربوطه و اظهار نظر پیرامون نقایص آنها
-نظارت بر حسن اجرای ماده13 قانون مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و ماده37و38و39و40تعزیرات حکومتی
-شرکت در مبارزه با اپیدمی ها و تامین بهداشت محیط بهنگام بروز سوانح از قبیل:سل و زلزله و همکاری با سایر واحدهای ذیربط
-بازرسی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و تولیدی در کشتارگاههای داخلی و یا وارداتی در مبادی ورودی و مراکزتوزیع و مشخص نمودن کیفیت و سلامت آنها
-پیگیری در زمینه ارسال نمونه های مواد غذایی به آزمایشگاه و اعلام نتیجه به مراکز مربوطه
-نظارت و پیگیری در خصوص نمک های یددار در سطح عرضه و تهیه آمار طبق فرمهای مربوطه
-پیگیری در خصوص نمونه برداری از نان واحدهای تولید نان از نظر مصرف جوش شیرین
-ارسال بخشنامه ها و دستورالعملهای واصله در ارتباط با مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی به مراکز بهداشتی،تابعه و پیگیری مفاد مربوط به آنها
-جمع آوری آمار و عملکرد بهداشت محیط مراکز واماکن تحت پوشش و انعکاس آنها به واحدهای ذیربط
-ارائه گزارش از فعالیتهای مورد انجام و تنظیم پسخوراند از برنامه های نظارتی
پرسنل زیر مجموعه |
|
مهندس الهام گلوی |
|
مهندس زهرا کارآموزیان |
|
مهندس محمد پورجهانشاهی |
|
مهندس مظفر قیصری |
|
مهندس آزاده ابوالحسنی |
تلفن تماس:33523341 و داخلی115-33520739-034
|