۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
دوره آموزشی احکام
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
دوره آموزشی احکام ویژه خواهران در 4 جلسه در پردیس و چهارراه شفا برگزار می گردد. ضمنا به شرکت کنندگان در این دوره 8 ساعت آموزشی تعلق می گیرد
دوره آموزشی احکام
مسابقه بزرگ کتابخوانی ضیافت نور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
منبع مسابقه کتاب تفسیر سوره نور از آیت الله العظمی قرائتی می باشد.
مسابقه بزرگ کتابخوانی ضیافت نور
مسابقه غیرحضوری گام دوم انقلاب
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
منبع آزمون از کتاب "شرحی بر بیانیه دوم انقلاب" می باشد که بعد از ثبت نام جهت دریافت کتاب به پایگاه های مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه مراجعه فرمائید.
مسابقه غیرحضوری گام دوم انقلاب
برنامه سه شنبه های مهدوی همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۳ مهر
روزهای آتش و انتظار و انفجار، یادمان نرفته است سینه ها داغدار، نخل های سربدار، یادمان نرفته است چکمه های پرزخون، عشق و ترکش جنون، پاتک و تک و نبرد، ورد لب دعایمان یا علی و ذوالفقار یادمان نرفته است.
برنامه سه شنبه های مهدوی همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار شد
استقبال کارکنان دانشگاه از 9شهید گمنام ویک شهید مدافع حرم
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۶ شهريور
همزمان با ورود کاروان شهدای گمنام و یک شهید مدافع حرم به شهر کرمان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مقابل درب معاونت درمان از این کاروان استقبال کردند
استقبال کارکنان دانشگاه از 9شهید گمنام ویک شهید مدافع حرم
برگزاری مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۹ شهريور
به همت هیأت باقرالعلوم پایگاه مقاومت بسیج شهید ادیبی دانشگاه، مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم از تاریخ سه شنبه 20 شهریور از ساعت 7:15 صبح به مدت 7 روز کاری، در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار م...
برگزاری مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم در نمازخانه معاونت بهداشتی دانشگاه
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی همراه با جشن غدیر
۱۳۹۷ سه شنبه ۶ شهريور
جشن عید غدیر همزمان با سه شنبه های مهدوی به همت پایگاه مقاومت بسیج کارمندی در سازمان مرکزی و چهار راه شفا برگزار شد.
برگزاری برنامه سه شنبه های مهدوی همراه با جشن غدیر