۱۳۹۸ پنج شنبه ۱ فروردين

 

 

 

آیین نامه اولین جشنواره غذای سالم حوزه بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان

(22دی ماه 1397)

به منظور ارتقاء سطح آگاهی در زمینه خواص غذاهای سنتی و محلی ،ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها ،تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت  و همچنین سلامتی ،نشاط و گرمی محیط خانواده با پخت غذاهای سنتی، حوزه بانوان دانشگاه علوم پزشکی کرمان اقدام به برگزاری اولین دوره مسابقه آشپزی(در دو رشته ) نموده است.

  1. 1.غذاهای سنتی کرمان                            2- شیرینی های سنتی کرمان

قوانین مسابقه :

  1. کلیه شرکت کننده گان می بایست از کارکنان یا اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان باشند .
  2. آخرین مهلت ثبت نام پایان وقت اداری دوشنبه 17 دیماه 97 می باشد.
  3. هر شرکت کننده فقط مجاز به انتخاب یک رشته می باشد .
  4. حضور شرکت کنندگان راس ساعت (7:15) در مکان مسابقه الزامیست .
  5. شرکت آقایان در این مسابقه بلامانع می باشد .

 

تذکرات مهم :

- غذا یا شیرینی می بایست در منزل تهیه و در روز مسابقه در محل برگزای مسابقه آماده ارائه باشد ( شرکت کننده گان ضمن حضور در روز مسابقه می بایست آماده پاسخگویی به سوالات داوران باشند.)

- هر شرکت کننده موظف است دستورپخت غذا را به صورت کتبی جهت امتیاز به داوران تحویل دهند.

امتیاز دهی توسط داوران مسابقه بر اساس آیتم های زیر لحاظ خواهد شد:

  • رعایت بهداشت فردی
  • مزه غذا
  • تزئین غذا و میز
  • سلامت غذا
  • خلاقیت

*مژده به کلیه شرکت کننده گان در مسابقه *

* دانشگاه علوم پزشکی  :  به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

* اداره کل آموزش فنی و حرفه ای :   به کلیه شرکت کنندگان در این جشنواره  پکیج آموزش غذایی به ارزش   3/000/000 ریال بصورت رایگان و گواهی شرکت  از طرف اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اهداء خواهد شد .

 

 این جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت 56 نفر از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

36 نفر در بخش پخت غذای سنتی و 20 نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.

فرآیند داوری این جشنواره با حضور 10 نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انجام شد  و به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.

شرکت دو نفر از همکاران به نام های علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.


اسامی نفرات اول تا پنجم بخش پخت غذا

1_معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری

2_بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو

3_ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه

4_فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر

5_زیور مختار آبادی از معاونت بهداشتی


اسامی نفرات اول تا سوم بخش پخت شیرینی
1_ شیما کازرونی از معاونت تحقیقات و فناوری

2_ فضه خاتون اسلامی از بیمارستان افضلی پور

3_ اکرم خالقی از بیمارستان افضلی پور

 

 

 

 

 

حوزه بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان