۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۷ دي

جشنواره غذای سالم( سنتی کرمان) شنبه 22 دی ماه1397

به همت امور بانوان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمان و همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان  در محل سلف سرویس دانشگاه برگزار شد.

 این جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی برگزار و با مشارکت 56 نفر از کارکنان دانشگاه 36 نفر در بخش پخت غذای سنتی و 20 نفر در بخش پخت شیرینی انجام شد.

فرآیند داوری این جشنواره با حضور 10 نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان انجام شد  و به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.

شرکت دو نفر از همکاران به نام های علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.

اهداف این جشنواره:
ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذا های سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
اسامی نفرات اول تا پنجم بخش پخت غذا

1_  نفر اول خانم معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری

2_ نفر دوم خانم بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو

3_  نفر سوم خانم ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه

4_  نفر چهارم خانم فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر

5_  نفر پنجم خانم زیور مختار آبادی از معاونت بهداشتی


اسامی نفرات اول تا سوم بخش پخت شیرینی
1_  نفر اول خانم شیما کازرونی از معاونت تحقیقات و فناوری

2_  نفر دوم خانم فضه خاتون اسلامی از بیمارستان افضلی پور

3_  نفر سوم خانم اکرم خالقی از بیمارستان افضلی پور

 هنرمندان ویژه این جشنواره

آقای علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی  و آقای عبد ا... سعید از معاونت تحقیقات و فناوری

از کلیه شرکت  کنندگان محترم در اولین جشنواره غذای سالم، که با حضور گرم و پر تلاش خود لحظات به یاد ماندنی را در سالروز ولادت حضرت زینب(س) ثبت کردند تقدیر و تشکر می نمائیم و برای همه شما عزیزان  آرزوی سلامتی در تمام امور را از خداوند خواهانیم

 

مسابقه آشپزی در دانشکده پزشکی

در سومین از روز دهه فجر  1396 در دانشکده پزشکی مسابقه آشپزی برگزار و به نفرات برتر جوائزی اهداء گردید.

  نماینده بانوان دانشکده پزشکی