۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور

سومین جلسه کارگروه کنترل و کاهش حوادث ترافیکی کرمان، شنبه 26 آبانماه در محل معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

در این جلسه معاون امور اجتماعی دانشگاه، رئیس پلیس راه فا استان، رئیس کمیسیون فرهنگی پزشکی شورای شهر، معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی ، نمایندگانی از معاونت بهداشتی دانشگاه، نیروی انتظامی، پلیس راهور ، شهرداری، آموزش و پرورش ، بهزیستی ، و کارشناسان مربوطه حضور داشتند.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گفت: هدف از برگزاری این جلسه فرهنگ سازی و آموزش جهت کنترل و کاهش حوادث ترافیکی است.

دکتر دهقانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی در زمینه فرهنگ سازی کنترل حوادث ترافیکی، اقدام به تهیه 12 کلیپ آموزش و درک خطر حوادث ترافیکی کرده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی پزشکی شورای شهر گفت: باید از کشورهای موفق در کنترل حوادث ترافیکی الگو بگیریم.

دکتر معصوم زاده افزود: باید با تحقیق و بررسی تاثیر آموزش در کاهش حوادث ترافیکی سنجیده شود تا براساس آن برنامه ریزی شود.

ایشان به تاثیر روشنایی در معابر، وجود تابلوهای هشدار در 30 کیلومتری شهرها و مکان های پر خطر را از دیگر عوامل موثر در کاهش حوادث ترافیکی عنوان کرد.

در ادامه حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

مشارکت بیمه ها در فرهنگ سازی و آموزش در کنترل حوادث ترافیکی، زمینه سازی مطالبه گری مردم در کنترل و کاهش حوادث ترافیکی، تقویت ثبت و جمع آوری آمار حوادث ترافیکی از جمله پیشنهادات این جلسه بود.