۱۳۹۷ شنبه ۲۴ آذر

در این دیدار مدیرعامل انجمن کنگره 60، مدیرعامل انجمن تالاسمی، مدیرعامل انجمن ندای ژرف اندیشان کویر، نماینده انجمن دیابت عرفان سلامت ، نماینده انجمن احیای سلامت و یاری آسیب دیدگان از ایدز و جمعی از مسئولین موسسه خیریه کوثر  مشیز حضور داشتند.

یزدانشناس، رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان گفت: معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، جهت تعامل و همکاری بیشتر مدیران سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت با یکدیگر و آشنایی مدیران با فعالیت ها و استفاده از تجارب سمن های دیگر، قصد دارد طبق برنامه منظم و هدفمند بازدید گروهی از سمن های این حوزه را فراهم نماید.

نماینده مدیرعامل موسسه خیریه کوثر مشیز با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های این موسسه گفت: موسسه خیریه کوثر مشیز ملی است و افتخاری برای کرمان است.

صادقی نژاد افزود: این موسسه در حوزه اجتماعی با  19 مرکز شبه خانواده در استان های کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و قزوین در حال فعالیت است که 306 فرزند بی سرپرست و بدسرپرست را به شکل شبانه روزی از سنین 3 تا 18 سال همانند یک خانواده نگهداری می کند.

وی ادامه داد: موسسه مشیز در بخش معلولین دارای دو مرکز نگهداری است، مرکز فیاض که به کودکان زیر 14 سال و مرکز حضرت ابوالفضل به کودکان بالای 14 سال خدمات حمایتی ارائه می شود.

صادقی نژاد افزود: در حال حاضر 3 مرکز درمانی در استان کرمان و یک مرکز درمانی در تهران در حال فعالیت است. و در حوزه آموزشی مرکز آموزش ریحانه در 4 مقطع تحصیلی در حال فعالیت است.

یزدان شناس با تاکید بر اینکه موسسه مشیز در ایران می درخشد و جز افتخارات استان کرمان است، از زحمات مدیرعامل و کارکنان موسسه خیریه مشیز قدردانی کرد و با اهدا لوح سپاس به صادقی نژاد، روز معلولین را گرامیداشت.

در ادامه این دیدار از مرکز نگهداری کودکان معلول جسمی و ذهنی زیر 14 سال فیاض بخش بازدید کردند.