۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۶ دي

با حضور دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نخستین نمایشگاه فناوری‌های نوین در روابط عمومی ۳۰ سامانه و ۳ اپلیکیشن مربوط به حوزه سلامت معرفی شد.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، با معرفی حدود ۳۰ سامانه و ۳ اپلیکیشن مربوط به حوزه سلامت در این نمایشگاه شرکت کرده است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمان با برپایی غرفه‌ای در این نمایشگاه اپلیکیشن‌های تیتک سازمان غذا و دارو، نوبت‌دهی پزشکان، اطلاع‌رسانی رتبه بهداشتی رستوران‌ها و ربات خود‌مراقبتی را به بازدیدکنندگان معرفی می‌کند.

۱۹۰ میز خدمت الکترونیک، ارتباط با مسئولان دانشگاه، سیب(سامانه یکپارچه بهداشت)، سامانه نوبت‌دهی نوپا، بازرسی و پاسخگویی به شکایات، ناباروری، آوای سلامت، مرکز ملی پیشگیری از ایدز، کار آفرینی، اورژانس ۱۱۵، سامانه برنامه‌ریزی تامین و توزیع نیروی انسانی و… از جمله سامانه‌هایی است که در این نمایشگاه به بازدید‌کنندگان معرفی می‌شوند.

در روزهای برگزاری این نمایشگاه صدور آنلاین کارت اهدای عضو برای بازدید‌کنندگان انجام می‌شود.

کیوسک نوبت‌دهی مراکز درمانی دانشگاه و همچنین میز خدمات الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نمایشگاه مستقر است.

بازدید مسئولان از غرفه دانشگاه

همزمان با افتتاح این نمایشگاه، معاون عمرانی استاندار، شهردار کرمان، جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان و نایب رئیس شورای شهر از غرفه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کردند.

دکتر صافی‌زاده، قائم‌مقام رئیس دانشگاه؛ دکتر هاشمیان، معاون درمان؛ دکتر طباطبایی، معاون بهداشتی دانشگاه، نیز از این غرفه بازدید کردند.

کارشناسان فنی مستقر در این غرفه فعالیت سامانه‌های حوزه سلامت را برای بازدید‌کنندگان تشریح می‌کنند.