۱۳۹۸ يکشنبه ۲۶ خرداد

معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان از انجمن زنان نیکوکار مهتاب یکشنبه 16 دیماه بازدید کردند.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ضمن بازدید از انجمن زنان نیکوکار مهتاب با فعالیت های این انجمن آشنا شد.

کاربخش، مدیرعامل انجمن زنان نیکوکار مهتاب گفت: این انجمن از سال 88 تاسیس شده است و در همه زمینه های نیکوکاری فعال است و تا کنون 2 مرکز شیرخوارگاه و 4 مدرسه توسط این انجمن راه اندازی شده است.

وی افزود: این انجمن به زنان سرپرست خانوار، سالمندان، کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و کودکان معلول خدمات ارائه می دهد.

کاربخش بیان کرد: ایجاد کارگاه های حرفه آموزی، پرداخت وام قرض الحسنه طولانی مدت، تامین هزینه های تحصیلی، ارائه لوازم کمک توانبخشی ، تامین نسخه های دارویی و هزینه های درمان و ... از جمله اقدامات این انجمن است.

در ادامه از مرکز فیزیوتراپی در حال تجهیز این انجمن بازدید بعمل آمد.

دکتر دهقانی، معاون اجتماعی دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات آقای کاربخش مدیرعامل این انجمن با اهدا لوح سپاس از ایشان تقدیر کرد.