۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت

کارگاه آموزشی فرآیندهای مددکاری جامعه ای در کلان منطقه 8 آمایش سلامت کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، 10 بهمن ماه آغاز به کار کرد.

این کارگاه با تسهیل گری دکتر سید محمدحسین جوادی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و درمان کشور و با حضور معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مددکاران اجتماعی کلان منطقه هشت آمایش سلامت کشور آغاز به کار کرد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با قدردانی از زحمات و اشاره به سختی کار مددکاران مددکاران مراکز درمانی، خواستار توجه ویژه مسئولین به مددکاران شد.

دکتر دهقانی همچنین بر بومی سازی پروتکل های ابلاغی مددکاران و اجرای دوره های آموزش شغلی برای مددکاران تاکید کرد.

رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و درمان کشور بیان کرد: مددکاران اجتماعی مراکز درمانی به زعم تلاش های فراوان، کمتر دیده می شوند و بر اهمیت مددکاری تاکید کرد.

دکتر جوادی افزود: اگر حوزه اجتماعی در وزارت بهداشت و درمان تقویت شود بسیاری از هزینه ها کاهش می باید و نظام سلامت زمانی می تواند توسعه یابد که نگاه همه جانبه اجتماعی به حوزه های سلامت داشته باشیم.

وی آموزش هایی در زمینه مفاهیم مددکاری جامعه ای، ضرورت مددکاری جامعه ای در راستای اجتماعی شدن سلامت، مدل رشد و توسعه محلی ارائه داد.

این کارگاه به مدت دو روز و در روزهای دهم و یازدهم بهمن ماه برگزار می شود.