۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان بر استفاده از ظرفیت اطلاع رسانی و تبلیغات سازمان ها و ادارات دولتی در بسیج ملی کنترل فشار خون تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر محمد صادق بصیری در هشتاد و هشتمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کرمان افزود: صدا و سیما باید در این طرح پیش قدم شود زیرا لازم است که مردم در مورد این موضوع بدانند.

وی اضافه کرد: هر چه سازمان و ادارات از طرفیت اطلاع رسانی و تبلیغات خود در راستای آگاه سازی جامعه از بسیج ملی کنترل فشار خون بالا کمک کنند در جهت آسایش و آرامش جامعه گام بر می دارند.

وی گفت: حدود ۳۰ درصد از مردم جامعه دچار پرفشاری خون هستند که ۵۰ درصد آنها از این بیماری خود خبر ندارند.

در این کارگروه در رابطه با سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر استان و نظارت و حساسیت بر اختلاط گندم و استفاده از گندم با گلوتن بالا در تولید آرد  تبادل نظر شد.