۱۳۹۸ جمعه ۱ شهريور

جلسه تعیین نقش سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت کرمان در بسیج ملی کنترل فشارخون، چهارشنبه 1 خردادماه در محل سمن سرا دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

در این جلسه مشاور رئیس دانشگاه در امور ستادی و اجتماعی، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر، رئیس اداره سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت و مدیران سمن ها حضور داشتند.

دکتر صافی زاده، مشاور رئیس دانشگاه در امور ستادی و اجتماعی در خصوص بسیج ملی کنترل فشارخون اظهار داشتند: این طرح به منظور غربالگری است و فشارخون افراد دارای 30 سال سن به بالا، خانم های باردار ، بیماران کلیوی و ... اندازه گیری می شود و در مورد عوارض فشارخون بالا صحبت کرد و مرگ، نارسایی کلیه، نابینایی و ... را از عوارض ناشی از فشار خون بالا عنوان کرد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح کنترل فشارخون و جلوگیری از عواقب ناشی از فشارخون بالا و بدست آمدن آمار فشارخون در سطح کشور جهت برنامه ریزی های آینده است.

دکتر صافی زاده بیان کرد: با توجه به جمعیت افراد 30 سال به بالا باید از تمام پتانسیل های موجود از جمله ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده کرد.

دکتر شفیعی مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر گفت: این طرح در 2 فاز اجرا می شود که فاز اول به منظور اطلاع رسانی و آگاه سازی است و فاز دوم به منظور اندازه گیری فشارخون و شناسایی افراد مبتلا جهت درمان اجرا می شود.

وی افزود : سازمان های مردم نهاد در فاز اول جهت اطلاع رسانی و آگاه سازی بسیار کمک کننده خواهند بود و در خصوص نقش سمن هایی که نیروی فنی دارند و تامین فضای فیزیکی در فاز دوم طرح سخن گفت.

در پایان سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه اعلام آمادگی و همکاری کردند.