برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته سلامت
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
همایش پیاده روی به مناسبت هفته سلامت صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته سلامت
برپایی نمایشگاه هفته سلامت در پارک مادر کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
به مناسبت هفته سلامت نمایشگاهی در پارک مادر کرمان برپا شد.
برپایی نمایشگاه هفته سلامت در پارک مادر کرمان
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی توسط کلینیک‌های سیار در مناطق حاشیه شهر کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
خدمات دندانپزشکی کلینیک‌های سیار، به صورت رایگان و به مناسبت هفته سلامت، در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی «المهدی» واقع در شهرک الله آباد ارائه شد.
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی توسط کلینیک‌های سیار در مناطق حاشیه شهر کرمان
برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی
۱۳۹۷ شنبه ۸ ارديبهشت
مراسم ورزش صبحگاهی امروز جمعه هفتم اردیبهشت ماه مصادف با هفتمین روز از هفته سلامت با شعار "سلامت برای همه، در همه جا" در محل پارک پردیسان جنگل قائم کرمان برگزار شد.
برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی
سمن های حوزه سلامت با مسئولین استانی و دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار کردند.
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت به همراه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت سومین روز از هفته سلامت، سوم اردیبهشت ماه با مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کرمان دیدار کردند.
سمن های حوزه سلامت با مسئولین استانی و دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار کردند.
دیدار با خانواده یکی از مددجویان واحد مددکاری بیمارستان افضلی پور کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
همزمان با هفته سلامت و با همکاری واحد مددکاری مرکز آموزشی درمانی افضلی پور، کارشناسان معاونت اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، شنبه 1 اردیبهشت ماه با خانواده یکی از مددجویان بیمارستان افضلی پور دی...
دیدار با خانواده یکی از مددجویان واحد مددکاری بیمارستان افضلی پور کرمان
افتتاح مهمانسرای انجمن حمایت از بیماران سرطانی یاس کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
مهمانسرای انجمن حمایت از بیماران سرطانی یاس کرمان که به یاد مرحوم "حاج اصغر بهرامی" خیر حوزه سلامت به این انجمن هدیه شده است افتتاح شد.
افتتاح مهمانسرای انجمن حمایت از بیماران سرطانی یاس کرمان
افتتاح پایگاه اورژانس 115 و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در دهستان گوغر شهرستان بافت
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
پایگاه اورژانس 115 و مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در دهستان گوغر شهرستان بافت 31 فروردین ماه همزمان با میلاد امام حسین(ع) و با حضور مسئولان استانی و محلی افتتاح شد.
عملیات ساخت کلینیک تخصصی حضرت معصومه(س) در شهر بردسیر
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
عملیات ساخت کلینیک تخصصی حضرت معصومه(س)۲۹ فروردین ماه با حضور معاون درمان وزیر بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهر بردسیر آغاز شد..
عملیات ساخت کلینیک تخصصی حضرت معصومه(س) در شهر بردسیر
جلسه برنامه ریزی همایش مجمع سلامت شهربابک استان کرمان برگزار شد.
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ولیعصر شهربابک، جلسه برنامه ریزی همایش مجمع سلامت به ریاست علیرضا اسدی فرماندار شهربابک برگزار شد
جلسه برنامه ریزی همایش مجمع سلامت شهربابک  استان کرمان برگزار شد.