۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
انجام خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۴ آبان
خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان به مدت سه روز ارائه شد.
انجام خدمات رایگان دندانپزشکی در کانون سلامت محله فیروزآباد کرمان
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۳ آبان
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان، یکشنبه 13 آبان ماه در محل معاونت امور اجتماعی علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
پنجمین جلسه شورای پیام رسان سلامت کرمان برگزار شد
دکتر مجید دهقانی به سمت سرپرست معاونت امور اجتماعی دانشگاه منصوب شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۲ آبان
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد در ابلاغی دکتر مجید دهقانی را به سمت سرپرست معاونت امور اجتماعی دانشگاه منصوب کرد.
دکتر مجید دهقانی به سمت سرپرست معاونت امور اجتماعی دانشگاه منصوب شد
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۲ آبان
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان با حضور رئیس اداره سمن های حوزه سلامت کرمان و مدیران سمن ها ، دوشنبه 7 آبانماه در معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
جلسه ماهانه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت کرمان برگزار شد
کارگاه آموزشی «راه کارهای امور مالیاتی و وقف در موسسات خیریه» در کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
به همت معاونت اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کارگاه آموزشی «راه کارهای امور مالیاتی و وقف در موسسات خیریه »، یکشنبه 6 آبان ماه در محل سمن سرای این معاونت برگزار شد.
بازديد رئيس كميسيون اقتصادي مجلس از مركز توانبخشي شهيدفياض بخش وابسته به موسسه مشيز
۱۳۹۷ شنبه ۵ آبان
به گزارش روابط عمومي موسسه خيريه كوثر مشيز: دكتر محمدرضا پورابراهيمي نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي به همراه معاون بهزیستی، مدیرکل امور مالیاتی، معاون موسسه خیریه کوثر مشیز و مدیر دفتر...
برگزاری کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان
کارگاه آشنایی با شرکت های دانش بنیان ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سه شنبه 1 آبان ماه در محل سمن سرای معاونت امور اجتماعی برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی راه کارهای افزایش همکاری گروه های داوطلب و تاسیس خیریه تخصصی دندانپزشکی در کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۰ مهر
جلسه بررسی راه کارهای افزایش همکاری گروه های داوطلب و تاسیس خیریه تخصصی دندانپزشکی در کرمان دوشنبه 30 مهرماه در محل معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای در معاونت اجتماعی علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۰ مهر
به همت معاونت اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای دوشنبه 30 مهرماه در محل سمن سرای این معاونت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی مددکاری جامعه ای در معاونت اجتماعی علوم پزشکی کرمان
ورزش صبحگاهی در محل کانون سلامت محله پارک شهید مطهری کرمان
۱۳۹۷ دوشنبه ۳۰ مهر
به مناسب هفته سلامت بانوان و به همت کانون سلامت محله پارک شهید مطهری و با مشارکت و همکاری معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ورزش صبحگاهی دوشنبه 30 مهرماه برگزار شد.
ورزش صبحگاهی در محل کانون سلامت محله پارک شهید مطهری کرمان