۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
زنگ خطر در خصوص گونه ­هایی از کرم­ های نواری که توانایی آلوده کردن انسان ها را نیز دارند
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ شهريور
در چند سال گذشته، زیست شناسان آلبرتا متوجه میزان بالای آلودگی به گونه های مختلف tapeworms در میان جمعیت کایوتی آلبرتا شده بودند که به طور بالقوه برای انسان کشنده هستند.
اولین جراحی ربوتیک کیست هیداتید
۱۳۹۶ جمعه ۱۷ شهريور
جراحی ربوتیک برای درمان بیماری هیداتید، که احتمالا اولین در نوع خودش در جهان است، بر روی یک متخصص فناوری اطلاعات 37 ساله از تامیل نادو انجام شد.
اولین جراحی ربوتیک کیست هیداتید
برگزاری کارگاه ArcGIS
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
با هدف آشنایی دانشجویان،پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه با مفاهیم پایه و کاربردی GIS، کارگاه مقدماتی کاربرد ArcGIS در علوم پزشکی و سلامت برگزار گردید.
برگزاری کارگاه ArcGIS
آخرین رتبه بندی مجلات بیماری های عفونی در انتشارات Elsevier
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
انتشارات Elsevier، شاخص های Impact Factor، CiteScore، SNIP و SJR در سال 2016 را برای مجلات بیماری های عفونی معرفی کرد.
آخرین رتبه بندی مجلات بیماری های عفونی در انتشارات Elsevier
امکان فروش قانونی تخم کرم های انگلی به عنوان غذا در آلمان!
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
به گزارش وب سایت New Scientist دانشمندان به تازگی امکان استفاده از تخم نوعی انگل کرمی خوک به عنوان غدا را مطرح کرده اند.
امکان فروش قانونی تخم کرم های انگلی به عنوان غذا در آلمان!
دستیابی به شواهد کافی در بروز بیماری هیداتید در کانادا
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
Echinococcus cases in Alberta: ‘This is significant enough to warrant a watchful eye on the problem’
دستیابی به شواهد کافی در بروز بیماری هیداتید در کانادا
کیست هیداتیک در مغز دختر بچه هندی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
"نیتا" دختر بچه‌ای که اهل گوجرات هند هست، دو سال تمام از سردرد، تشنج و ضعف رنج می‌برد و پزشکان قادر به تشخیص بیماری او نبودند.
کیست هیداتیک در مغز دختر بچه هندی
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران در تاریخ 10تا 12 آبان ماه سال 1396 در شهر شیراز، سومین حرم اهل بیت (ع)، مهد دانش و ادب برگزار می شود.
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران
امکان دسترسی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به پایگاهUlrich
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
با پیگیری‌های صورت گرفته مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمیِ معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،دسترسی به پایگاهUlrichکه بانک اطلاعاتی در برگیرنده اطلاعات بیش از 300،...
امکان دسترسی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به پایگاهUlrich
فهرست دانشمندان 1% برتر علوم پزشکی کشور
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
نتایج جدید رتبه‌بندی دانشمندان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برتر دنیا مربوط به ماه May سال 2016 میلادی نظام رتبه‌بندی ESI-Essential Science Indicators اعلام شد.
فهرست دانشمندان 1% برتر علوم پزشکی کشور