به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان ، مسئول واحد تغذیه این مرکز هدف از برگزاری کارگاه را بررسی شاخص های ید شهرستان کرمان و دلایل تغییر آن عنوان کرد.
پوران حدیدی گفت : این کارگاه که با حضور کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی ،معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان کرمان،مسئولین و کارشناسان واحد های ستادی تشکیل شد ،بهبود شاخص های برنامه در دستور کار قرار گرفت .در این کمیته مصوب شد آموزشها برای افزایش شاخص ید در خانوار ها بیشتر شود
وی افزود : در این کمیته مصوب شد آموزش به خانوارها در خصوص استفاده از نمک های یددار و محدود شدن مصرف نمک های نامعتبر و بی کیفیت مانند نمک دریا و نمک های فاقد ید دیگر افزایش یابد