۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
با حکم وزیر بهداشت؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشكي کرمان منصوب شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی، درمانی کرمان منصوب کرد.
با حکم وزیر بهداشت؛  سرپرست دانشگاه علوم پزشكي کرمان منصوب شد
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
جلسه آموزشی تدوین و اجرای برنامه عملیاتی ویژه کارشناسان سلامت روان شهرستان کرمان، در تاریخ 19شهریور برگزار شد.
ولادت با سعادت باب الحوائج، حضرت امام موسی کاظم(ع) تهنیت باد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
یا اَبَاالحَسَنِ یا موُسَی بنَ جَعفَرٍ اَیُّهَا الکاظِمُ یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّ...
ولادت با سعادت باب الحوائج، حضرت امام موسی کاظم(ع) تهنیت باد
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "حسین کدخدا نجف آبادی"
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
دکتر علی اکبر حق دوست رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت آقای "حسین کدخدا نجف آبادی" همکار اورژانس شهداد، پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان "حسین کدخدا نجف آبادی"
کارگاه آموزشی مالاریا در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
مطابق برنامه استراتژیک حذف مالاریا و در راستای الزامات اخذ گواهی حذف از سوی سازمان جهانی بهداشت، کارگاه آموزشی مالاریا ویژه کاردان های مناطق، 13 شهریور ماه در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی مالاریا در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
ارائه خدمات درمانی و بهداشتی رایگان به مردم منطقه سعیدی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
تیم بسیج جامعه پزشکی، 14 شهریور ماه در منطقه سعیدی خدمات درمانی و بهداشتی رایگان داد.
ارائه خدمات درمانی و بهداشتی رایگان به مردم منطقه سعیدی
جشنواره غذای سالم در مرکز خدمات سلامت جامع سرآسیاب فرسنگی برگزار شد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
جشنواره غذای سالم 13 شهریور ماه در مرکز خدمات سلامت جامع سرآسیاب فرسنگی برگزار شد
جشنواره غذای سالم در مرکز خدمات سلامت جامع سرآسیاب فرسنگی برگزار شد
برگزاری جلسه بازآموزی مراقبین سلامت شهرستان کرمان
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ شهريور
جلسه بازآموزی مراقبین سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان به مدت سه روز ازتاریخ 14 لغایت 16 شهریور ماه جاری در سالن 22 بهمن در حال برگزاری می باشد.
برگزاری جلسه بازآموزی مراقبین سلامت شهرستان کرمان
پیام تبریک رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمان به مناسبت روز بهورز
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
دکتر ارسلان اسکندری رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در پیامی روز بهورز را تبریک گفت
پیام تبریک رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمان به مناسبت روز بهورز
به مناسبت روز بهورز انجام شد: تقدیر از نماینده بهورزان جنوب شرق کشور
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
به مناسبت 12 شهریور، روز بهورز، از نماینده بهورزان دانشگاه علوم پزشکی کرمان و جنوب شرق کشور تقدیر شد.
به مناسبت روز بهورز انجام شد:  تقدیر از نماینده بهورزان جنوب شرق کشور