۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ خرداد

شرح وظایف کارکنان ستادی واحد بهداشت محیط :

 الف – برنامه ریزی : 

• تدوین برنامه جامع عملیاتی واحد بهداشت محیط
• تدوین برنامه طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
• تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
• تدوین پایش از واحدهای بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی تابعه
• تدوین برنامه زمان بندی نمونه برداری از آب و مواد غذایی
• تدوین برنامه اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های روده ای

ب- اقدامات اجرایی :

• توقیف مواد غذایی غیر مجاز در سطح عرضه
• ارجاع پرونده واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی
• رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط ، مواد غذایی ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب ، زباله و ........
• اجرای حکم تعطیل واحدهای صنفی غیر بهداشتی در راستای اجرای ماده 13 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی
• اجرای احکام قضایی صادر شده توسط دادسرای رسیدگی به جرائم پزشکی دارویی و امور بهداشتی
• اجرای دستور العمل های واصله از معاونت امور بهداشتی دانشگاه
• بازدید از مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش
• نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه
• اجرای طرح های برنامه ریزی شده  
• صدور مجوزهای بهداشتی