۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
جستجو در آرشیو
برگزاری مراسم جشن داوطلبان سلامت در شهرستان کوهبنان
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
مراسم جشن و تقدیر از داوطلبان سلامت مرکز بهداشت کوهبنان، درتاریخ 25 تیرماه برگزار شد.
برگزاری مراسم جشن داوطلبان سلامت در شهرستان کوهبنان
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" امروز چهارشنبه 26تیرماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
تقدیر از سه دهه تلاش کارشناس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
طی مراسمی از سه دهه تلاش زهره جمالی نژاد کارشناس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه تقدیر شد.
تقدیر از سه دهه تلاش کارشناس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه
خدمات نوین سلامت در کانون بازنشستگان آموزش و پرورش کرمان ارائه شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
خدمات نوین سلامت ویژه سالمندان و میانسالان 25 تیرماه توسط تیم سلامت مرکز بهداشت شهرستان کرمان در کانون بازنشستگان آموزش و پرورش شهر کرمان ارائه شد.
خدمات نوین سلامت در کانون بازنشستگان آموزش و پرورش کرمان ارائه شد
برگزاری ویدئو کنفرانس جمع بندی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
جلسه جمع بندی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون به در معاونت بهداشتی به صورت ویدئو کنفرانس با شهرستان های تابعه دانشگاه برگزار شد.
برگزاری ویدئو کنفرانس جمع بندی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت بهداشتی
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی همزمان با روز ملی طب سنتی ایرانی(25 تیرماه)، روز گذشته به همت حوزه بانوان و خانواده در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آشنایی با طب سنتی ایرانی برگزار شد
جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
چهارمین جشن یکپارچه دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتر ای عمومی و دکتر ای تخصصی ۲۵ تیرماه برگزار شد.
جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
برگزاری جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر با حضور مدیر شبکه، تعدادی از مسئولین ادارات و کارشناسان ستادی، 24 تیر ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی مشکلات سلامت محلات شهر بردسیر
برگزاری کارگاه مشاورین شیردهی در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
کارگاه سه روزه مشاورین شیردهی با هدف تربیت پرستاران مشاور برای دانشگاه های قطب کشور (جیرفت،رفسنجان،بم،سیرجان،کرمان) از تاریخ 23 لغایت 25 تیرماه در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور برگزار شد.
برگزاری کارگاه مشاورین شیردهی در مرکز آموزشی درمانی افضلی پور
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
به مناسبت 25 تیرماه روز ملی طب سنتی ایرانی، مراسمی با همکاری انجمن علمی طب سنتی ایرانی شعبه کرمان، در دانشکده طب سنتی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
گرامیداشت روز ملی طب سنتی ایرانی در دانشکده طب سنتی ایرانی