۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
کد : 24923-15842      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ آبان   تعداد بازدید : 113
مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه

سامانه اطلاعات دریافت کنندگان حق اشعه پرسنل پرتو کار راه اندازی شد

مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه از راه اندازی سامانه اطلاعات دریافت کنندگان حق اشعه پرسنل پرتو کار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه، دکتر مریم یزدانپناه در این رابطه افزود: به منظور دستیابی سریع و آسان و داشتن اطلاعات و آمار دقیق از پرسنل پرتوکار مشمول دریافت حق اشعه، با تلاش و پشتکار کارشناسان مدیریت توسعه سرمایه انسانی دانشگاه در مرحله اول راه اندازی این سامانه، اطلاعات 793 نفر از پرسنل غیر هیأت علمی مشمول دریافت فوق العاده کار با اشعه در این سامانه ثبت گردید.

نظر شما :
انتشار یافته : 2
محسن احمدوند  | ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۱ اسفند-23:28
پاسخ
سلام.
طبق قانون مصوب، حق اشعه پرسنل پرتوکار 50 درصد حقوقه.ولی متاسفانه این قانون اصلا اجرایی نشده.
لطفا رسیدگی کنید.
اکرم حسن زعیم  | ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ آبان-10:53
پاسخ
حق اشعه اتاق عمل ارتوپدی شفا نسبت به بیمارستان باهنرکمتر است باتوجه به اینکه میزان اشعه نسبت به افراد کمی که دراتاق عمل ارتوپدی شفا مشغول بکار هستیم لطفاً درصد ما هم مانند ارتوپدی باهنر شود