به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، این کارگاه با حضور مسئولین واحدهای بهداشت محیط و حرفه ای، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، واحد مدیریت بحران وبلایا و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای برگزار شد.
در ابتدای جلسه مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای در خصوص اهداف کارگاه و نقش کلیدی بازرسین بهداشت محیط در پیشگیری از انتقال بیماری ها و کلیات کارگاه مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه دکتر قاضی زاده از شبکه دامپزشکی استان درمورد نظارت های بهداشتی فراورده های خام دامی مطالبی را ارائه کرد.
در این کارگاه مسئولین واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، واحد مدیریت حوادث و بلایا و کارشناس واحد پیشگیری به ترتیب در خصوص بیماری های منتقله از آب و غذا، ثبت موارد طغیان بیماری در سامانه جامع بازرسی و بیماری CCHF و تب مالت آموزش های لازم را ارائه کردند.
در پایان، مسئولین واحدهای حاضر در کارگاه به سوالات کارشناسان پاسخ دادند.