۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
کد : 25282-28420      تاریخ ایجاد : ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت   آخرین بروزرسانی : ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت    تعداد بازدید : 773

آشنایی کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان کرمان با بیماری های منتقله از آب و غذا

کارگاه آموزشی بیماری های زئونوز و بیماریهای منتقله از آب و غذا ویژه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان کرمان،در تاریخ 21 اردیبهشت ماه در سالن آموزش معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، این کارگاه با حضور مسئولین واحدهای بهداشت محیط و حرفه ای، واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، واحد مدیریت بحران وبلایا و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای برگزار شد.

در ابتدای جلسه مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای در خصوص اهداف کارگاه و نقش کلیدی بازرسین بهداشت محیط در پیشگیری از انتقال بیماری ها و کلیات کارگاه مطالبی را عنوان کرد.

در ادامه دکتر قاضی زاده از شبکه دامپزشکی استان درمورد نظارت های بهداشتی فراورده های خام دامی مطالبی را ارائه کرد.

در این کارگاه مسئولین واحدهای پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، واحد مدیریت حوادث و بلایا و کارشناس واحد پیشگیری به ترتیب در خصوص بیماری های منتقله از آب و غذا، ثبت موارد طغیان بیماری در سامانه جامع بازرسی و بیماری CCHF و تب مالت آموزش های لازم را ارائه کردند.

در پایان، مسئولین واحدهای حاضر در کارگاه به سوالات کارشناسان پاسخ دادند.

 

IMG_1018
IMG_1021
IMG_1024
IMG_1025
IMG_1026
IMG_1029
IMG_1033
IMG_1067
IMG_1070
IMG_1074
IMG_1077
IMG_1088
IMG_1092
IMG_1128
نظر شما :
captcha