۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
جلسه شورای معاونین آموزشی بیمارستان های دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت
جلسه شورای معاونین آموزش بیمارستان های دانشگاه با حضور رئیس دانشکده پزشکی،مدیر مرکز هیئت علمی،معاونین آموزش بیمارستان ها و سرپرست امور بیمارستان های دانشکده پزشکی در محل سالن رازی دانشکده پزشکی برگزار...
جلسه شورای معاونین آموزشی بیمارستان های دانشگاه برگزار شد
دیدار معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با اعضا هیات علمی دانشکده مامایی
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
همزمان با روز ماما دکتر رضا ملک پور افشاربه همراه دکتر آقایی و دکتر نوری حکمت به منظور قدردانی از تلاش های اعضای هیات علمی دانشکده مامایی با آنان دیدار و گفتگو کرد
دیدار معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی با اعضا هیات علمی دانشکده مامایی
بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار می شود
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار می شود و این دانشگاه در این همایش و جشنواره شرکت می کند.
بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار می شود
آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ جمعه ۶ ارديبهشت
یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان جمعه 6 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان برگزار شد
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت
آزمون صلاحیت بالینی 5 اردیبهشت ماه در محل ساختمان آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
اولین جلسه شورای دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۴ فروردين
اولین جلسه شورای دانشگاه در سال جدید با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و روسای دانشکده ها و مراکز آموزشی و درمانی و سایر اعضا امروز در محل سالن کنفرانس معاونت آموزشی برگزار شد.
اولین جلسه شورای دانشگاه برگزار شد
جشن پایان سال و تقدیر از بازنشستگان و کارکنان معاونت آموزشی کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
با حضور جمعی از مدیران، کارکنان و بازنشستگان معاونت آموزشی 22 اسفند ماه، جشن پایان سال 97 برگزار و از زحمات بازنشستگان و کارکنان این معاونت تقدیر به عمل آمد.
جشن پایان سال و تقدیر از بازنشستگان و کارکنان معاونت آموزشی کرمان  برگزار شد
ارائه گزارش بسته های تحول و نوآوری کلان منطقه آمایشی 8 به صورت ویدئو کنفرانس
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گزارش بسته های تحول ونوآوری کلان منطقه آمایشی 8 کشور را به صورت ویدئو کنفرانس به معاون آموزشی وزیر بهداشت ارائه کردند.
ارائه گزارش بسته های تحول و نوآوری کلان منطقه آمایشی 8 به صورت ویدئو کنفرانس
جلسه معرفی سامانه جامع اعضای هیات علمی(سجاه) و چالش های بین المللی سازی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۴ اسفند
جلسه معرفی سامانه جامع اعضای هیات علمی(سجاه)و چاش های بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان13 اسفند در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی برگزارشد
دانشجویان رتبه های برتر آزمون PHD دانشگاه تقدیر شدند
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۳ خرداد
مراسم تقدیر از دانشجویان رتبه های برتر آزمون PHD رشته های گروه پزشکی سال تحصیلی 97-96 دانشگاه به همت شورای تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه، یک شنبه 13 خرداد ماه در محل معاونت آموزشی برگزار شد.
دانشجویان رتبه های برتر آزمون PHD دانشگاه تقدیر شدند