۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
بازدید مدیر کل بیمه سلامت و معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز تسهیلات زایمان ویژه اتباع
۱۴۰۳ چهارشنبه ۸ فروردين
مدیر کل بیمه سلامت، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان از مرکز تسهیلات زایمان ویژه اتباع بازدید کردند.
بازدید مدیر کل بیمه سلامت و معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شرف آباد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۸ فروردين
مدیر کل بیمه سلامت، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان از مرکز خدامت جامع سلامت روستایی شرف آباد بازدید کردند.
بازدید مدیر کل بیمه سلامت و معاون بهداشتی دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زنگی آباد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۸ فروردين
مدیر کل بیمه سلامت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی زنگی آباد بازدید کردند.
بازدید نوروزی معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز و پایگاه های بهداشتی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ فروردين
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت سال نو از مراکز و پایگاه های بهداشتی سطح شهر کرمان بازدید کرد.
بازدید نوروزی معاون بهداشتی دانشگاه از مراکز و پایگاه های بهداشتی
پیام معاون بهداشتی به مناسبت روز جهانی متخصصین تغذیه
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۳ اسفند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان دومین چهارشنبه ماه مارس به عنوان روز جهانی متخصصین تغذیه را تبریک گفت.
پیام معاون بهداشتی به مناسبت روز جهانی متخصصین تغذیه
اسناد کمیساریا در معاونت بهداشتی حسابرسی شدند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
طی جلسه ای در معاونت بهداشتی، اسناد کمیساریای عالی پناهندگان و مهاجرین خارجی در معاونت بهداشتی حسابرسی شدند.
اسناد کمیساریا در معاونت بهداشتی حسابرسی شدند
انبار گردانی معاونت بهداشتی انجام شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
انبار گردانی در انبارهای معاونت بهداشتی، روز یکشنبه 21 اسفندماه انجام شد.
انبار گردانی معاونت بهداشتی انجام شد
راه اندازی دستگاه HPLC تیپ A در کلینیک جواد الائمه
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
دستگاه HPLC تیپ A در کلینیک جواد الائمه راه اندازی شد
راه اندازی دستگاه HPLC تیپ A در کلینیک جواد الائمه
نشست تخصصی "سالمندی، فرصت ها و چالش ها" برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ اسفند
نشست تخصصی "سالمندی، فرصت ها و چالش ها" در سالن سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
نشست تخصصی "سالمندی، فرصت ها و چالش ها" برگزار شد
بازید میدانی برنامه های مشترک انسان و حیوان انجام شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
بازید میدانی برنامه های مشترک انسان و حیوان از سوی مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزات بهداشت انجام شد.
بازید میدانی برنامه های مشترک انسان و حیوان انجام شد