۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
کارگاه "مدیریت استرس در فضای کسب و کار" امروز چهارشنبه 26تیرماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
در سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت، صورت پذیرفت؛
توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
در سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت، امروز یکشنبه 23 تیر ماه توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه بین همکاران واحدهای مختلف انجام شد.
توزیع شربت و شیرینی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
برگزاری جشن دهه کرامت در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
در آستانه سالروز ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت،چهارشنبه 19 تیر ماه مراسم جشنی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جشن دهه کرامت در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی ویژه دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و کارکنان واحدهای وابسته به دانشگاه چهارشنبه 19تیر ماه در محل واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی نرم افزار مندلی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
کارگاه "آشنایی با شرکت های دانش بنیان" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۵ تير
کارگاه "آشنایی با شرکت های دانش بنیان" امروز چهارشنبه پنجم تیرماه در محل سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "آموزش مهارت های زندگی" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ خرداد
کارگاه "آموزش مهارتهای زندگی" امروز چهارشنبه 29 خردادماه در محل واحد سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "آموزش مهارت های زندگی" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "مهارت های رفتارهای اثربخش" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۷ خرداد
کارگاه "مهارت های رفتارهای اثربخش" امروز دوشنبه 27 خردادماه در محل واحد سالن کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه "مهارت های رفتارهای اثربخش" در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
۱۳۹۸ شنبه ۲۵ خرداد
اساتید و کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با سنجش فشار خون خود و ثبت در سامانه به پویش بسیج ملی کنترل فشار خون پیوستند.
اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
کارگاه آموزشی نرم افزار "focusky" ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۱ خرداد
کارگاه آموزشی نرم افزار" focusky " ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 21 خرداد ماه در محل واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
نشست"عدم بحران در خانواده" برگزار می شود
۱۳۹۸ شنبه ۱۱ خرداد
نشست" عدم بحران در خانواده" به همت مرکز تحقیقات دین پژوهی و طب 12 خردادماه ساعت 11 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار می شود.
نشست"عدم بحران در خانواده" برگزار می شود