۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
از خدمات سی ساله جمیله مهدوی نیا مدیر اجرایی مجله علمی دانشگاه تقدیر شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۴ ارديبهشت
طی مراسمی، در تاریخ شنبه 14 اردیبهشت ماه از خدمات چندین ساله جمیله مهدوی نیا مدیر اجرایی مجله علمی که به افتخار بازنشستگی نائل شده تشکر و قدردانی شد.
از خدمات سی ساله جمیله مهدوی نیا مدیر اجرایی مجله علمی دانشگاه تقدیر شد
کارگاه آموزشی ارسال مقاله برای مجلات خارجی برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
کارگاه آموزشی ارسال مقاله برای مجلات خارجی جهت کارکنان واحدهای وابسته به دانشگاه، چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه درمحل واحد رایانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی ارسال مقاله برای مجلات خارجی برگزار شد
در هفتمین روز از هفته سلامت؛
مراسم پیاده روی کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۸ ارديبهشت
در هفتمین روز از هفته سلامت با عنوان "سلامت ، جمعیت و خانواده " همایش پیاده روی کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از درب ورودی این معاونت تا پارک نشاط برگزار شد.
مراسم پیاده روی کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
جشن اعیاد شعبانیه همزمان با سه شنبه های مهدوی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۸ فروردين
همزمان با سه شنبه های مهدوی ،مراسم جشن اعیاد شعبانیه سه شنبه 27 فروردین ماه در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد.
جهت آمادگی در برابر سیلاب احتمالی؛
ستاد بحران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل جلسه داد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۶ فروردين
در راستای اعلام آمادگی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، در خصوص بروز احتمالی سیلاب، ستاد بحران این معاونت 25 فروردین تشکیل جلسه داد
ستاد بحران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل جلسه داد
بیستمین کنگره میکروب‌شناسی ایران در کرمان برگزار می شود
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ اسفند
"بیستمین کنگره میکروب‌شناسی ایران" 5 تا 7 شهریورماه 98 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می‌شود.
بیستمین کنگره میکروب‌شناسی ایران در کرمان برگزار می شود
ستاد بحران در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
ستاد بحران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف آمادگی و هماهنگی موثر کارکنان این معاونت در صورت وقوع حوادث احتمالی،26 اسفند ماه با حضور اعضای ستاد در محل ستاد بحران معاونت تحقیقات تشکیل شد.
ستاد بحران در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه تشکیل شد
کارگاه اخلاق در پژوهش برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
کارگاه اخلاق در پژوهش و اخلاق در نشر آثار علمی برای تعدادی از محققان و پژوهشگران واحدهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی امروز سه شنبه 21 اسفند ماه درمحل مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری معاونت ت...
کارگاه اخلاق در پژوهش برگزار شد
اولین دوره مدرسه زمستانه برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
اولین دوره مدرسه زمستانه آشنایی با کلیات، جایگاه و کاربرد طب و داروسازی سنتی 8 و 9 اسفندماه برگزار شد.
اولین دوره مدرسه زمستانه برگزار شد
کارگاه راهکارهای دینی برای توسعه شادی برگزار می شود
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۴ اسفند
کارگاه راهکارهای دینی برای توسعه شادی چهارشنبه 15 بهمن ماه برگزار می شود.
کارگاه راهکارهای دینی برای توسعه شادی برگزار می شود