۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور
کارگاه شیوه های ترویج و اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ دي
کارگاه شیوه های ترویج و اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف با برنامه ریزی معاونت دانشجویی فرهنگی با حضور کارمندان، مسئولین و ناظمه های خوابگاه های دانشجویی دانشگاه، روز دوشنبه 17 دی ماه در محل سالن کنفرانس ساختم...
کارگاه شیوه های ترویج و اشاعه فرهنگ حجاب و عفاف برگزار شد
با برنامه ریزی اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه برگزار شد
کارگاه "مدیریت رفتار با فرزندان"
۱۳۹۷ شنبه ۱۵ دي
به همت اداره مشاوره و سلامت روان اولین جلسه سلسله آموزش های "مدیریت رفتار با فرزندان" ویژه کارمندان و مسئولین و ناظمه های خوابگاه های دانشجویی در سالن کنفراس ساختمان صبا برگزار شد.
 کارگاه "مدیریت رفتار با فرزندان"
کارگاه "مدیریت زمان" ویژه دانشجویان خوابگاه سجاد برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۲ دي
کارگاه "مدیریت زمان" با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی به مدرسی علی کریم زاده (روان شناس بالینی) ویژه دانشجویان پسر در خوابگاه سجاد برگزار شد.
کارگاه "مدیریت زمان" ویژه دانشجویان خوابگاه سجاد برگزار شد
اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان پسر دانشگاه در شهر کویری شهداد
۱۳۹۷ شنبه ۸ دي
دانشجویان پسر دانشگاه روز جمعه 7دی ماه با برنامه ریزی اداره فوق برنامه از جاذبه ها، اماکن گردشگری و کلوت های شهر شهداد دیدن کردند.
اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان پسر دانشگاه در شهر کویری شهداد
مسابقه طناب کشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ دي
مسابقه طناب کشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه جهت انتخابی تیم طناب کشی برای حضور در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی وزارت بهداشت برگزار شد.
مسابقه طناب کشی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
مسابقه فوتبال روی میز ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ دي
مسابقه فوتبال روی میز ویژه دانشجویان دختر جهت انتخاب تیم دانشگاه برای حضور در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی وزارت بهداشت برگزار شد.
مسابقه فوتبال روی میز ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
به همت اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد؛
کارگاه آموزشی "روابط سالم زوجین"
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ دي
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشگاه، کارگاه روابط سالم زوجین برای کارکنان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی، مسئولین و ناظمه های خوابگاه های دانشجویی 3دی ماه در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.
 کارگاه آموزشی "روابط سالم زوجین"
مسابقات داژبال (وسطی ) ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ دي
به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه و با هدف گرامیداشت روز دانشجو، مسابقات داژبال (وسطی ) برای دانشجویان دختر در سالن ورزشی خوابگاه بوستان برگزار شد.
مسابقات داژبال (وسطی ) ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد؛
"کارگاه توانمند سازی شتاختی برای یک ازدواج موفق"
۱۳۹۷ سه شنبه ۴ دي
با برنامه ریزی اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه کارگاه توانمند سازی شتاختی برای یک ازدواج موفق اول دی ماه در نمازخانه خوابگاه گلستان برگزار شد.
 "کارگاه توانمند سازی شتاختی برای یک ازدواج موفق"
فینال و اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویی جام شهدای گمنام برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲ دي
فینال و اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویی جام شهدای گمنام در دانشگاه با حضور حجت الاسلام ابوذر عرب قائم مقام دفتر نهاد مقام معظم رهبری و محسن قلیزاده مدیر تربیت بدنی دانشگاه در سالن 9دی برگزار شد.
فینال و اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویی جام شهدای گمنام برگزار شد