۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
جشن پایان سال ویژه نابینایان استان کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ اسفند
مراسم جشن پایان سال ویژه نابینایان استان کرمان بابرنامه ریزی کانون دانشجویی "اردیبهشت" و همکاری اداره فوق برنامه دانشگاه در مدرسه جابر برگزار شد.
جشن پایان سال ویژه نابینایان استان کرمان برگزار شد
کرسی آزاد اندیشی "نقش زن در جامعه ودانشگاه بعد از انقلاب اسلامی "برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
کرسی آزاد اندیشی "نقش زن در جامعه و دانشگاه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی" با حضور دکتر فاطمه السادات حسینی مدیر کل امور بانوان استانداری کرمان در سالن آمفی تئاتر دانشکده داروسازی برگزار شد.
کرسی آزاد اندیشی "نقش زن در جامعه ودانشگاه بعد از انقلاب اسلامی "برگزار شد
اولین نمایشگاه صنایع دستی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
اولین نمایشگاه صنایع دستی وتوانمندیهای کارکنان دانشگاه به همت حوزه بانوان و خانواده دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و نمایندگان بانوان واحدهای مختلف دانشگاه 20 و 21 اسفندماه در سالن 9دی...
اولین نمایشگاه صنایع دستی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
آخرین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی در سال جاری برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
دوازدهمین و آخرین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی 13 اسفندماه در سالن کنفرانس معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
آخرین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی در سال جاری برگزار شد
مسابقه کتابخوانی"تفسیر جوان " برگزار شد
۱۳۹۷ دوشنبه ۶ اسفند
مسابقه کتابخوانی "تفسیر جوان" ویزه دانشجویان به صورت الکترونیک در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه 6 اسفند ماه برگزار شد.
مسابقه  کتابخوانی"تفسیر جوان " برگزار شد
زنگ نشاط و سلامت آقایان به مناسبت هفته ملی سلامت مردان برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند
ویژه برنامه زنگ نشاط و سلامت ویژه آقایان با همکاری مدیریت دانشجویی و تربیت بدنی دانشگاه در سالن 9دی برگزار شد.
زنگ نشاط و سلامت آقایان به مناسبت هفته ملی سلامت مردان برگزار شد
اردوی فرهنگی سیاحتی دانشجویان دختر دانشگاه در شهر بم برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند
اردوی فرهنگی سیاحتی با حضور 240 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه در شهرتاریخی بم برگزار شد.
اردوی فرهنگی سیاحتی دانشجویان دختر دانشگاه در شهر بم برگزار شد
برگزاری نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان خوابگاه دخترانه طاها
۱۳۹۷ سه شنبه ۳۰ بهمن
نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان خوابگاه دخترانه طاها با حضور کارشناس ارشد بالینی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان خوابگاه دخترانه طاها
بازدید مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری از نمایشگاه پویش ملی ازدواج سالم و سلف سرویس دانشجویان
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۲ ارديبهشت
حجت السلام علی عارفی به همرام دکتر بارونی معاون دانشجویی فرهنگی دوشنبه 11 اردیبهشت ماه از نمایشگاه پویش ملی ازدواج سالم و سلف سرویس دانشجویان بازدید کردند.
گزارش دهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر
۱۳۹۰ يکشنبه ۹ مرداد