۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۸ شهريور
کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن
۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) در روز جمعه 21 فروردین ماه و با حضور 110نفر از دانشجویان در کوه های مسجد صاحب الزمان برگزار شد.
کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه به مناسبت  میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن
زمان برگزاری مسابقات قرآن و عترت اعلام شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ اسفند
قابل توجه کلیه شرکت کنندگان در مسابقه قرآن و عترت کارکنان، اساتید و دانشجویان زمان برگزاری این مسابقات اعلام شد.
زمان برگزاری مسابقات قرآن و عترت اعلام شد
پایان عملیات بهسازی اردوگاه دانشجویی کوهپایه دانشگاه
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
در بازدید دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی، حجت الاسلام پورحبیبی مدیر فرهنگی، عادل عارف مدیر دانشجویی، احمد رضا سلیمانی مدیر تربیت بدنی و محمدرضانواده رئیس اداره فوق برنامه از اردوگاه کوهپایه این م...
پایان عملیات بهسازی اردوگاه دانشجویی کوهپایه دانشگاه
کارگاه آموزشی مهارت های ارتباط مؤثر با دانشجویان برگزار شد
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ اسفند
کارگاه مهارت های ارتباط مؤثر با دانشجویان جهت پرسنل خوابگاه های دانشجویی با حضور دکتر مهدی زاده رییس اداره مشاوره صبح روز 19 اسفند ماه در سالن اداره مشاوره جنب ساختمان صبا برگزار شد.
کارگاه آموزشی مهارت های ارتباط مؤثر با دانشجویان برگزار شد
اردوی یک روزه کلوت های شهداد برگزار شد
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۰ اسفند
اردوی یک روزه کلوت های شهداد، روز جمعه 8 اسفند ماه با حضور 45 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد
اردوی یک روزه کلوت های شهداد برگزار شد
قابل توجه کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه
۱۳۹۳ شنبه ۹ اسفند
مهلت ثبت نام بیستمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا تاریخ 25 اسفند ماه تمدید شد.
قابل توجه کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه
جشن میلاد حضرت زینب (س)و روز پرستار برگزار شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۵ اسفند
مراسم جشن میلاد حضرت زینب(س) روز دوشنبه 4 اسفند ماه با حضور دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی، حجت السلام پور حبیبی مدیر فرهنگی ،کارکنان و دانشجویان در سالن 9دی پردیس دانشگاه برگزار شد.
جشن میلاد حضرت زینب (س)و روز پرستار برگزار شد
پنجمین گروه از دانشجویان دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند
۱۳۹۳ دوشنبه ۴ اسفند
با برنامه ریزی مدیریت فرهنگی دانشگاه، دانشجویان دختر دانشگاه تاکنون در قالب پنج گروه به مشهد مقدس اعزام شدند.
پنجمین گروه از دانشجویان دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند
ساختمان مشاوره و درمانگاه در پردیزه دانشگاه افتتاح شد
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ بهمن
با حضور رییس دانشگاه، ساختمان مشاوره و درمانگاه صبح روز 19 بهمن ماه در محل پردیزه دانشگاه افتتاح شد.
ساختمان مشاوره و درمانگاه در پردیزه دانشگاه افتتاح شد
بازدید مسئولین و کارمندان حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی از سرای سالمندان
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ بهمن
به مناسبت ایام الله دهه فجر روز یکشنبه 19 بهمن ماه دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی، حجت السلام پور حبیبی و جمعی از کارکنان حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی از سرای سالمندان بازدید نمودند.
بازدید مسئولین و کارمندان حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی از سرای سالمندان