۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار خواهد شد:
مسابقات بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در مرحله کشوری
۱۳۹۵ يکشنبه ۳ مرداد
بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در مرحله کشوری منطقه جنوب شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار خواهد شد.
مسابقات بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در مرحله کشوری
برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی کرمان صورت پذیرفت:
ارسال آثار دانشجویان و کارمندان دانشگاه به مسابقات کشوری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳۰ تير
آثار دانشجویان و کارمندان دانشگاه در هفت بخش و13رشته جهت داوری به مسابقات کشوری قرآن و عترت ارسال شدند.
اولین نشست داخلی شورای مرکزی کانون سلامت دانشجویی برگزار شد
۱۳۹۵ شنبه ۲۶ تير
اولین نشست داخلی شورای مرکزی کانون سلامت دانشجویی روز چهارشنبه 23تیر ماه با حضور اعضاء این کانون در سالن کنفرانس ساختمان صبا برگزار شد.
اولین نشست داخلی شورای مرکزی کانون سلامت دانشجویی برگزار شد
انتخابات اعضاء مرکزی کانون سلامت دانشجویی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۱ تير
انتخابات اعضاء مرکزی کانون سلامت دانشجویی دانشگاه، صبح امروز دوشنبه 21تیر ماه در دو حوزه انتخاباتی دانشکده دندانپزشکی و پردیس دانشگاه با حضور و نظارت کارشناسان فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
انتخابات اعضاء مرکزی کانون سلامت دانشجویی دانشگاه برگزار شد
انتخابات نماینده کانون های دانشجویی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۵ سه شنبه ۸ تير
انتخابات نماینده کانون های دانشجویی دانشگاه روز یکشنبه 6تیر ماه با حضور کارشناسان فرهنگی و دبیران کانون های دانشجویی برگزار شد.
انتخابات نماینده کانون های دانشجویی دانشگاه برگزار شد
سومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه در سال جاری برگزار شد
۱۳۹۵ سه شنبه ۱ تير
سومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر شاهرخی معاون دانشجویی فرهنگی به عنوان رئیس کمیته و اکثریت اعضاء روز دوشنبه 31خرداد ماه در محل دفتر معاونت برگزار شد .
سومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه در سال جاری برگزار شد
پایان کلاس های هنری آموزشی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۳ خرداد
کلاس های آموزشی خوشنویسی، طراحی و نقاشی، آموزش عکاسی و چرم دوزی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه به پایان رسید.
پایان کلاس های هنری آموزشی در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه
اولین اردوی خارج از استان ویژه دانشجویان در سال جاری برگزار شد
۱۳۹۵ شنبه ۲۲ خرداد
اردوی فرهنگی زیارتی مشهد مقدس ویژه دانشجویان دختر دانشگاه با برنامه ریزی اداره فوق برنامه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
اولین اردوی خارج از استان ویژه دانشجویان در سال جاری برگزار شد
مراسم قرعه کشی سومین دوره مسابقات فوتسال (جام رمضان )در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۹ خرداد
مراسم قرعه کشی سومین دوره مسابقات فوتسال (جام رمضان )در دانشگاه روز دوشنبه 17خرداد ماه با حضور نمایندگان تیم های شرکت کننده و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه در دفتر تربیت بدنی برگزار شد.
مراسم قرعه کشی سومین دوره مسابقات فوتسال (جام رمضان )در دانشگاه برگزار شد
اسامی نفرات برتر در بخش شفاهی مسابقات بیست و یکمین جشنواره قرآن وعترت مشخص شدند
۱۳۹۵ دوشنبه ۱۷ خرداد
اسامی نفرات برتر در بخش شفاهی مسابقات بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت در قسمت اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه مشخص و نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام می شوند.
اسامی نفرات برتر در بخش شفاهی مسابقات بیست و یکمین جشنواره قرآن وعترت مشخص شدند