۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
بازدید نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت ودرمان
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی و فرماندار این شهرستان به همراه چند تن از مسئولین، دوشنبه 25 شهریور از پروژه های در حال ساخت بیمارستان قائم (عج) بازدید کردند.
بازدید نماینده مردم شهرستان بردسیر در مجلس شورای اسلامی  از پروژه های در حال ساخت شبکه بهداشت ودرمان
برگزاری کمیته برنامه مشارکتی حمایتی سوء تغذیه و اختلال رشد کودکان 59- 6ماهه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
کمیته برنامه مشارکتی حمایتی سوء تغذیه و اختلال رشد کودکان 59-6 ماهه، شنبه 23 شهریور ماه در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.
برگزاری کمیته  برنامه مشارکتی حمایتی سوء تغذیه و اختلال رشد  کودکان 59- 6ماهه
برگزاری کمیته هماهنگی برنامه آموزش تغذیه زنان روستایی و عشایر در بردسیر
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
کمیته هماهنگی برنامه آموزش تغذیه زنان روستایی و عشایر، شنبه 23 شهریور در مرکز بهداشت شهرستان بردسیر برگزار شد.
برگزاری کمیته هماهنگی برنامه آموزش  تغذیه زنان روستایی و عشایر در بردسیر
نشست مسئولین هیئت های مذهبی شهرستان بردسیر با مسئولین ادارات این شهرستان
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ شهريور
جلسه مسئولین هیئت های مذهبی با حضور امام جمعه، فرمانده نیروی انتظامی ، کارشناسان مرکز بهداشت، ادارات و هیئت های مذهبی دردفتر امام جمعه شهرستان بردسیر برگزار شد.
نشست مسئولین هیئت های مذهبی شهرستان بردسیر با مسئولین ادارات این شهرستان
برگزاری کمیته بررسی علل مرگ و میر نوزادان در شهرستان بردسیر
۱۳۹۸ شنبه ۱۶ شهريور
کمیته بررسی علل مرگ ومیر نوزادان شهرستان بردسیر، پنجشنبه 14 شهریور ماه در سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
برگزاری کمیته بررسی علل مرگ و میر نوزادان در شهرستان بردسیر
کارمندان شبکه بهداشت و درمان بردسیر تجلیل شدند
۱۳۹۸ جمعه ۸ شهريور
مراسم تجلیل از کارمندان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسیر، پنجشنبه هفتم شهریور ماه در محل سالن آموزش سلامت برگزار شد.
کارمندان شبکه بهداشت و درمان بردسیر تجلیل شدند
پزشکان شهرستان بردسیر تجلیل شدند
۱۳۹۸ سه شنبه ۵ شهريور
مراسم تجلیل از پزشکان شهرستان بردسیر با حضور معاون فرماندار، مدیران شبکه و بیمارستان، رییس بانک رفاه و جمعی از پزشکان و کارشناسان ستادی، چهارم شهریور ماه در محل سالن سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
پزشکان شهرستان بردسیر تجلیل شدند
بازدید کارشناسان مرکز بهداشت بردسیر از غرفه های جشنواره سیب و گلابی گلزار
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
همزمان با برگزاری جشنواره سیب وگلابی در شهر گلزار، کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان بردسیر ضمن بازدید از غرفه های مستقر در سایت گردشگری، اقدام به جمع آوری مواد غذایی غیر قابل مصرف از سطح عرضه نمودند.
بازدید کارشناسان مرکز بهداشت بردسیر از غرفه های جشنواره سیب و گلابی گلزار
برگزاری جلسه ارائه شاخص های بهداشتی و عملکردی مراکز خدمات جامع سلامت بردسیر
۱۳۹۸ شنبه ۱۹ مرداد
جلسه ارائه شاخص های بهداشتی و عملکردی مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بردسیر با حضور مدیر شبکه،کارشناسان ستادی و بهداشت محیط و سوپروایزرین مناطق، 17 مرداد ماه در سالن آموزش سلامت مرکز بهداشت برگزار شد.
برگزاری جلسه ارائه شاخص های بهداشتی و عملکردی مراکز خدمات جامع سلامت بردسیر
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های در حال ساخت بردسیر
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۶ مرداد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سفر به شهرستان بردسیر از پروژه های در حال ساخت این شهرستان بازدید کرد.
بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از پروژه های در حال ساخت بردسیر