۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
کارگاه خبرنویسی ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان برگزار شد
۱۳۹۷ يکشنبه ۱۷ تير
اولین کارگاه خبرنویسی ویژه سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، یکشنبه 17 تیرماه در محل این معاونت برگزار شد.
کارگاه خبرنویسی ویژه سمن های حوزه سلامت کرمان برگزار شد
برگزاری نشست کمیسیون هیات امنای استان کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
نشست کمیسیون هیات امنای استان کرمان با شرکت اعضای هیات امنای استان، روسای دانشگاه ها و معاونان ذی ربط برگزار شد.
برگزاری نشست کمیسیون هیات امنای استان کرمان
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
جلسه پرسش و پاسخ در بیمارستان شهید بهشتی با حضور رییس، مدیر و سایر مسئولان بخش ها برگزار و عمده مشکلات واحدها بررسی و راهکار هایی نیز ارائه شد.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در بیمارستان شهید بهشتی
بازدید رییس بازرسی استانداری از بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
اشک رئیس بازرسی استانداری و هیأت همراه از نزدیک از روند درمان بیماران بیمارستان شهید بهشتی بازدید و در جریان مشکلات این بیمارستان قرار گرفتند.
بازدید رییس بازرسی استانداری از بیمارستان شهید بهشتی
چاپ هفتم نشریه آوای نهاد
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
سری هفتم نشریه ی آوای نهاد در تیرماه سال جاری به چاپ رسید.
چاپ هفتم نشریه آوای نهاد
کبد چرب عارضه زندگی مدرن است
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فوق تخصص گوارش و کبد؛ بیماری کبد چرب را عارضه زندگی مدرن عنوان کرد و گفت: شاید تا 20 یا 30 سال گذشته آنقدر که امروز رایج است کبد چرب وجود نداشت اما رواج این ...
کبد چرب عارضه زندگی مدرن است
جلسه بسیج جامعه پزشکی بیمارستان افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۶ تير
جلسه بسیج جامعه پزشکی بیمارستان افضلی پور با حضور اعضاء برگزار شد.
جلسه بسیج جامعه پزشکی بیمارستان افضلی پور برگزار شد
برگزاری آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندان پزشکی سال 97
۱۳۹۷ جمعه ۱۵ تير
آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندان پزشکی پنجشنبه 14 تیرماه در محل سالن صبا (آزمون الکترونیک) دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری آزمون پذیرش دستیار تخصصی دندان پزشکی سال 97
رقابت بیش از 3 هزار نفر در کرمان در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی
۱۳۹۷ جمعه ۱۵ تير
3359 نفر در کرمان 14 و 15 تیرماه در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته های گروه پزشکی شرکت کردند.
اهدای عضو نجات بخش زندگی یک نفر شد
۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۴ تير
هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با رضایت خانواده مرحوم میرزایی، کبد وی برای پیوند به بیمار نیازمند دریافت عضو به شیراز ارسال شد.
اهدای عضو نجات بخش زندگی یک نفر شد