پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی»
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت همکار گرامیمان جانباز سرافزار «حاج اکبر منظری توکلی» پیام تسلیتی صادر کرد.
مرکز تحقیقات دین پژوهی و طب دانشگاه برگزار می کند؛
کارگاه سلامت رفتار از منظر قرآن کریم
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
کارگاه آموزشی سلامت رفتار از منظر قرآن کریم با حضور دکتر حافظی دکترای علوم قرآنی و مدرس دانشگاه علوم قرآن و حدیث قم، دوشنبه 29 بهمن ماه از ساعت 12:30 در محل سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه برگزار...
کارگاه سلامت رفتار از منظر قرآن کریم
به همت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد؛
کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان به همت گروه سلامت خانواده و جمعیت در دفتر معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
 کمیته هماهنگی برنامه های هفته سلامت مردان
اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان دختر دانشگاه در شهر کویری شهداد
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۸ بهمن
دانشجویان دختر دانشگاه با برنامه ریزی اداره فوق برنامه دانشگاه، روز پنجشنبه 25 بهمن ماه از جاذبه ها، اماکن گردشگری، صنایع دستی وکلوت های شهر شهداد دیدن کردند.
اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان دختر دانشگاه در شهر کویری شهداد
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان کرمان امروز در محل سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی استان برگزار شد
تجلیل از سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت فعال در نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
از سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت فعال در نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی کرمان چهارشنبه 24 بهمن ماه تجلیل شد.
برگزاری دوره آموزشی مدیریت بیماران دچار سکته قلبی ویژه پرسنل اورژانس 115 کرمان
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
دوره آموزشی مدیریت بیماران دچار سکته قلبی در اورژانس پیش بیمارستانی ( کد 247 ) ویژه پرسنل اورژانس 115 کرمان چهارشنبه 24 بهمن ماه برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی مدیریت بیماران دچار سکته قلبی ویژه پرسنل اورژانس 115 کرمان
به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
۱۳۹۷ شنبه ۲۷ بهمن
به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، کارگاه آموزشی «چگونگی جذب منابع پایدار» ویژه سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه حوزه سلامت کرمان، چهارشنبه 24 بهمن ماه برگزار شد.
به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد
۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۵ بهمن
آزمون صلاحیت بالینی امروز در مرکز باز آموزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
آزمون صلاحیت بالینی برگزار شد