همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان برگزار می شود
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ بهمن
همایش استانی بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات، دوشنبه 29 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
همایش عتبات دانشگاهیان استان کرمان برگزار می شود
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکار بازنشسته سرکار خانم دکتر مهین ایلاقی حسینی
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ بهمن
دکتر حمید رضا رشیدی نژاد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در پی درگذشت سرکار خانم دکتر مهین ایلاقی حسینی، از همکاران بازنشسته مرکز بهداشت شهرستان کرمان پیام تسلیتی صادر کرد.
راه اندازی پروازهای عتبات دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ بهمن
پروازهای بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات از تاریخ 3 اسفندماه راه اندازی خواهد شد.
راه اندازی پروازهای عتبات دانشگاهیان استان کرمان به عتبات عالیات
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه مطرح کرد:
راه اندازی 18 رشته جدید تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۴ بهمن
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در سه سال اخیر 18 رشته جدید در مقاطع ارشد، دکترا، فوق تخصص، دستیاری و فلوشیپ راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است.
راه اندازی 18 رشته جدید تحصیلات تکمیلی در سه سال اخیر
برخورد پژو با شتر یک فوتی و چهار مصدوم داشت
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۳ بهمن
بر اثر برخورد یک دستگاه پژو پارس با شتر در کیلومتر 60 محور راور- دیهوک، یک نفر فوت کرد و چهار نفر مصدوم شدند.
برخورد پژو با شتر یک فوتی و چهار مصدوم داشت
فوت دو نفر به علت مسمومیت با منواکسید کربن در زرند
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۳ بهمن
دونفر به دلیل مسمومیت با گاز منو اکسید کربن روستای روح آباد شهرستان زرند فوت کردند.
فوت دو نفر به علت مسمومیت با منواکسید کربن در زرند
حضور فعال اورژانس 115 کرمان در مراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۳ بهمن
اورژانس 115 کرمان با یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و 5 دستگاه آمبولانس سبک در مراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه حضور فعال داشت.
حضور فعال اورژانس 115 کرمان در مراسم راهپیمایی 22 بهمن ماه
حضور اورژانس 115 کرمان در مراسم نورافشانی جشن پیروزی انقلاب اسلامی
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۳ بهمن
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمان به مناسبت جشن پیروزی انقلاب اسلامی با 4 دستگاه آمبولانس و 8 تکنیسین فوریت های پزشکی در محل نورافشانی حضور داشته و به همشهریانی که در این مراسم حضور داشتند ارا...
حضور اورژانس 115 کرمان در مراسم نورافشانی جشن پیروزی انقلاب اسلامی
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت 22 بهمن ماه
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
دانشگاه علوم پزشکی کرمان با صدور بیانیه ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن ماه، همگان را برای شرکت در مراسم راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد. بخشی از این بیانیه به شرح زیر است:
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت 22 بهمن ماه
رئیس سازمان غذا دارو:
97 درصد داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود
۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن
رئیس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 97 درصد از داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود و این افتخار بزرگی است.
 97 درصد داروهای مصرفی کشور در داخل تولید می شود