برگزاری نشست کمیته آموزش به بیمار در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
نشست کمیته آموزش به بیمار در مرکز آموزشی درمانی شفا همزمان با جلسه تیم مدیریت آموزشی این مرکز، در روز پنجشنبه 20 مهر ماه در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
برگزاری نشست کمیته آموزش به بیمار در بیمارستان شفا
برگزاری کلاس آموزش حقوق شهروندی در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
کلاس آموزش حقوق شهروندی به همت سوپروایزر آموزشی و مسئول آموزش کارکنان مرکز آموزشی درمانی شفا و با تدریس فرهادیان رییس اداره بازرسی دانشگاه ویژه کارکنان درمانی و اداری این مرکز برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزش حقوق شهروندی در بیمارستان شفا
برگزاری کلاس آموزشی "آلزایمر" در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
کلاس آموزشی در خصوص بیماری آلزایمر با تدریس دکتر برزگر و با شرکت کارکنان درمانی مرکز آموزشی درمانی شفا در تالار اجتماعات این مرکز برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی "آلزایمر" در بیمارستان شفا
کلاس آموزشی همویژولانس در بیمارستان شفا برگزار شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
کلاس آموزشی همویژولانس با تدریس جبارپور مدیر پرستاری مرکز آموزشی درمانی شفا در تالار اجتماعات این مرکز برگزار شد.
کلاس آموزشی همویژولانس در بیمارستان شفا برگزار شد
برگزاری کلاس آموزشی بهداشت موادغذایی در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۰ مهر
کلاس آموزشی حضوری بهداشت موادغذایی به همت خواجویی مسئول آموزش کارکنان مرکز آموزشی درمانی شفا و با تدریس مهندس نوحی برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی بهداشت موادغذایی در بیمارستان شفا
به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد؛
نشست هم اندیشی مدیران پرستاری بیمارستان های آموزشی دانشگاه
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
نشست هماندیشی مدیران پرستاری بیمارستان های آموزشی دانشگاه با حضور دکتر منگلیان مدیر پرستاری دانشگاه و با هدف ارتقای کیفی و بهبود خدمات پرستاری به میزبانی مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد.
نشست هم اندیشی مدیران پرستاری بیمارستان های آموزشی دانشگاه
کلاس آموزشی حضوری توجیهی پرسنل جدیدالورود در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۲ مهر
کلاس آموزشی حضوری توجیهی پرسنل جدیدالورود به همت سوپروایزر آموزشی با همکاری تیم آموزشی بیمارستان شفا در تالار اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.
کلاس آموزشی حضوری توجیهی پرسنل جدیدالورود در بیمارستان شفا
به مناسبت 7 مهرماه روز جهانی قلب؛
اجرای برنامه آموزش همگانی در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۰ مهر
به مناسبت 7 مهرماه روز جهانی قلب برنامه آموزش همگانی با حضور بیماران قلبی، در تاریخ 8 مهرماه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی شفا برگزار شد.
اجرای برنامه آموزش همگانی در بیمارستان شفا
برگزاری کلاس آموزشی حضوری ایمنی بیمار در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۰ مهر
کلاس آموزشی حضوری ایمنی بیمار به همت سوپروایزر آموزشی و با حضور همکاران گروه درمانی و با تدریس ساعدی سوپروایزر بالینی و کارشناس ایمنی در محل تالار بیمارستان شفا برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی حضوری ایمنی بیمار در بیمارستان شفا
برگزاری دومین جلسه کارگاه سلامت روان در بیمارستان شفا
۱۴۰۲ يکشنبه ۹ مهر
دومین جلسه کارگاه سلامت روان بیمارستان شفا به همت سوپروایزر اموزشی و با همکاری مدیریت پرستاری دانشگاه با حضور گروه های مختلف درمانی، در تاریخ 5 مهر در تالار اجتماعات این بیمارستان برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه کارگاه سلامت روان در بیمارستان شفا