۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
کمیته هماهنگی اجرایی "بسیج ملی کنترل فشارخون بالا" در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی تشکیل شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
کمیته هماهنگی اجرایی "بسیج ملی فشارخون بالا"، امروز 30 اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد .
گرامیداشت روز اسناد ملی و تجلیل از کارکنان واحد مدارک پزشکی و پذیرش مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
به مناسبت گرامیداشت روز اسناد ملی، از کارکنان واحد مدارک پزشکی و پذیرش در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی تجلیل شد.
برگزاری جلسه توجیهی کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در خصوص پرونده های الکترونیک بیماران
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
جلسه توجیهی کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در خصوص رفع نواقص پرونده های الکترونیک بیماران، دوشنبه 16 اردیبهشت ماه در این مرکز برگزار شد .
برگزاری کلاس کنترل خشم درمرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
کلاس آموزشی کنترل خشم، امروز 15اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس کنترل خشم درمرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری مراسم جشن بزرگداشت روزجهانی کار و کارگر در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
ماه مراسم بزرگداشت روز جهانی کار وکارگر، امروز 11 اردیبهشت ماه در مرکز اموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل، امروز دهم اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری  کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل
بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
مراسم بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک در ارزیابی برای روان درمانی برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک با همکاری کمیته روان درمانی انجمن روانپزشکی ایران و گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک در ارزیابی برای روان درمانی برگزار شد
اولین جلسه شورای پایگاه نبی اکرم مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در سال جدید برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
جلسه شورای پایگاه نبی اکرم مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با حضور فرمانده بسیج ادارت شهید چمران، جانشین فرمانده این مرکز و جمعی از بسیجیان، امروز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه در این مرکز برگزار شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی تقدیر شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی