۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
برگزاری کلاس آموزشی حقوق گیرنده خدمت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ شنبه ۲۳ مرداد
کلاس آموزشی "حقوق گیرنده خدمت" توسط مسئول دفتر بهبود کیفیت جهت پرسنل مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی 20 مردادماه در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی حقوق گیرنده خدمت در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری کلاس روش جمع آوری اسناد و مکاتبات اداری در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ مرداد
کلاس آموزشی روش جمع آوری اسناد و مکاتبات اداری، ویژه پرسنل اداری و مالی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی 17 مردادماه در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
برگزاری چند کمیته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ مرداد
کمیته تریاژ، تعیین تکلیف، بحران، اسناد و مدارک پزشکی، 12 مرداد ماه با حضور اعضاء کمیته در محل دفتر رییس آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری چند کمیته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
مرحله دوم ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی درون دانشگاهی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۲ مرداد
مرحله دوم ارزیابی اعتبار بخشی آموزشی درون دانشگاهی با حضور تیم گروه ارزیاب دانشگاه، مسئولین و کارشناسان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی یازدهم مرداد ماه در این مرکز برگزار شد.
برگزاری کلاس شرح وظایف منشی ها در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ مرداد
کلاس شرح وظایف منشی ها دهم مردادماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس شرح وظایف منشی ها در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
مسئول جدید امور مالی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی معرفی شد
۱۳۹۵ شنبه ۲ مرداد
طی مراسمی زیباسیف الدینی به عنوان مسئول جدید امور مالی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی معرفی و از زحمات علیرضا زارع رئیس امور مالی تقدیر و تشکر شد.
مسئول جدید امور مالی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی معرفی شد
برگزاری کلاس آموزشی CPR پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ چهارشنبه ۳۰ تير
کلاس آموزشی CPR پایه توسط کارشناس ارشد بیهوشی مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی جهت پرسنل اداری 29 تیرماه در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی CPR پایه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری کلاس آموزشی میکروب شناسی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۹ تير
کلاس آموزشی میکروب شناسی ویژه پرسنل آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی 29 تیر ماه برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی میکروب شناسی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
تقدیر از نفرات برتر مسابقات ورزشی به مناسبت ماه مبارک رمضان در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۹ تير
از نفرات برتر مسابقات ورزشی بیمارستان شهید بهشتی به مناسبت ماه مبارک رمضان 28 تیر ماه تقدیر شد.
برگزاری جلسه شجره طیبه حلقه های صالحین در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۵ سه شنبه ۲۹ تير
جلسه شجره طیبه حلقه های صالحین با حضور فرمانده بسیج ادارات و همچنین امام جماعت مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی 28 تیر ماه در سالن کنفرانس این مرکز برگزار شد.
برگزاری جلسه شجره طیبه حلقه های صالحین در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی