۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۹ خرداد
بزرگداشت روز روانشناس در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۷ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
به مناسبت روز روانشناس و مشاوره، مسئولان بیمارستان شهید بهشتی با حضور در واحد روانشناسی با اهدای لوح تقدیر و گل از زحمات پرسنل این واحد قدردانی کردند.
بزرگداشت روز روانشناس در بیمارستان شهید بهشتی
بزرگداشت روز آزمایشگاه در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۷ شنبه ۱ ارديبهشت
به مناسبت روز آزمایشگاه، نوحی مدیر و خسروی مترون بیمارستان شهید بهشتی با حضور در آزمایشگاه این مرکز با اهدای لوح تقدیر و گل از زحمات پرسنل این واحد قدردانی کردند.
بزرگداشت روز آزمایشگاه در بیمارستان شهید بهشتی
بازدید مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ بهمن
به مناسبت دهه فجر دکتر فاطمه السادات حسینی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان یکشنبه 15 بهمن ماه از بیمارستان شهید بهشتی بازدید کرد.
بازدید مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از بیمارستان شهید بهشتی
بزرگداشت روز پرستار در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ بهمن
همزمان با ولادت با سعادت حضرت زینب(ع) و روز پرستار، مسئولین بیمارستان شهید بهشتی ضمن حضور در واحدهای مختلف و اهدای گل و شیرینی از زحمات پرسنل پرستاری این مرکز قدردانی کردند.
بزرگداشت روز پرستار در بیمارستان شهید بهشتی
برگزاری کلاس مدیریت زمان در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ سه شنبه ۳ بهمن
کلاس مدیریت زمان در بیمارستان شهید بهشتی با حضور نوحی مدیر بیمارستان برگزار شد.
برگزاری کلاس مدیریت زمان در بیمارستان شهید بهشتی
برگزاری کلاس پیشگیری از تخلیه مکالمات تلفنی در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ دي
کلاس پیشگیری از تخلیه مکالمات تلفنی، توسط حراست بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس پیشگیری از تخلیه مکالمات تلفنی در بیمارستان شهید بهشتی
برگزاری جلسه هم اندیشی پیرامون پذیرش بیماران مجهول الهویه و بی خانمان در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
جلسه هم اندیشی و رفع معایب پذیرش بیماران مجهول الهویه و بی خانمان در بیمارستان شهید بهشتی با حضور نمایندگان نیروی انتظامی و بهزیستی برگزار شد.
تقدیر از کارشناسان بهداشت محیط در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۰ مهر
به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، نوحی مدیر بیمارستان شهید بهشتی با اهداء لوح تقدیر و شاخه گل از همکاران واحد بهداشت محیط تقدیر کرد.
تقدیر از کارشناسان بهداشت محیط در بیمارستان شهید بهشتی
راهکارهای مقابله با استرس کودکان برای ورود به مدرسه
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
تغییر برای هر فرد و در هر سنی استرس آور است که با شروع مهرماه و آغاز به کار مدارس تغییرات به وجود آمده در برنامه روز مره استرس زیادی را در کودک محصل ایجاد می کند.
 راهکارهای مقابله با استرس کودکان برای ورود به مدرسه
بزرگداشت روز کارمند در بیمارستان شهید بهشتی
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
به مناسبت روز کارمند، نوحی مدیر بیمارستان شهید بهشتی، به همراه مدیر خدمات پرستاری با حضور در واحدهای مختلف بیمارستان، از زحمات پرسنل اداری این مرکز قدردانی کردند.
بزرگداشت روز کارمند در بیمارستان شهید بهشتی