۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور
برگزاری مراسم جشن بزرگداشت روزجهانی کار و کارگر در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت
ماه مراسم بزرگداشت روز جهانی کار وکارگر، امروز 11 اردیبهشت ماه در مرکز اموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل، امروز دهم اردیبهشت ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
برگزاری  کلاس آموزشی نحوه کار با دستگاه ونتیلاتور پرتابل
بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ دوشنبه ۹ ارديبهشت
مراسم بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد.
بزرگداشت روز روانشناس و مشاور در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک در ارزیابی برای روان درمانی برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۵ ارديبهشت
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک با همکاری کمیته روان درمانی انجمن روانپزشکی ایران و گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل سالن آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی فرمولیشن سایکودینامیک در ارزیابی برای روان درمانی برگزار شد
اولین جلسه شورای پایگاه نبی اکرم مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در سال جدید برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
جلسه شورای پایگاه نبی اکرم مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با حضور فرمانده بسیج ادارت شهید چمران، جانشین فرمانده این مرکز و جمعی از بسیجیان، امروز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه در این مرکز برگزار شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از پرسنل آزمایشگاه مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی تقدیر شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
برگزاری کارگاه های مجازی بین بخشی گروه روانپزشکی
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۸ فروردين
کارگاه های مجازی بین بخشی گروه روانپزشکی به صورت ویدئو کنفرانس، امروز چهارشنبه 28 فروردین ماه در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی در حال برگزاری می باشد.
برگزاری کارگاه های مجازی بین بخشی گروه روانپزشکی
استقبال از بهار 98 در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ اسفند
مدیران و کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی با برپایی سفره هفت سین 27 اسفند ماه به استقبال بهار رفتند.
استقبال از بهار 98 در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی
مراسم تجلیل از 3 همکار بازنشسته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد
۱۳۹۷ پنج شنبه ۱۶ اسفند
سه همکار از مرکز شهید بهشتی که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شدند 15 اسفندماه تجلیل شدند.
مراسم تجلیل از 3 همکار بازنشسته در مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد
دوره آموزشی ویژه نگهبانان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
نگهبانان مرکز اموزشی درمانی شهید بهشتی 14 اسفند ماه با وظایف واحد انتظامات وحراست در مواقع بحران آشنا شدند .
دوره آموزشی ویژه نگهبانان مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد