۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
جلسه توجیهی برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
جلسه توجیهی پزشکان در خصوص برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 24 شهریور در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
جلسه توجیهی برنامه ارزیابی سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد
آشنایی واکسیناتورهای بیماری هاری شهرستان کرمان با دستورالعمل جدید حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
جلسه بررسی دستورالعمل جدید حیوان گزیدگی و پیشگیری از هاری به همت واحد پیشگیری از بیماری های مرکز بهداشت شهرستان کرمان در محل سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
مانور حمل نمونه ایمن در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
مانور حمل نمونه ایمن با هدف اجرای فرضی حمل نمونه، توسط واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 14 شهریور در این مرکز برگزار شد.
مانور حمل نمونه ایمن در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
به همت واحد پیشگیری مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد:
کارگاه آموزشی تب دنگ ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
کارگاه اموزشی تب دنگ، با هدف آشنایی مراقبین سلامت شهرستان کرمان با بیماری تب خونریزی دهنده دنگ، ۱۳شهریور ماه در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
کارگاه آموزشی تب دنگ ویژه مراقبین سلامت شهرستان کرمان
اجرای طرح ملی بررسی وضعیت تغذیه خانوارهای کرمانی
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
مسئول واحد تغذیه مرکز کرمان گفت: مرحله دوم طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها از 15 مرداد شروع و تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
اجرای طرح ملی بررسی وضعیت تغذیه خانوارهای کرمانی
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس کرمان بررسی شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۳ شهريور
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس در نشستی 12 شهریور ماه به همت واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان در محل سالن آموزش بررسی شد.
دستور العمل جدید مکمل یاری مدارس کرمان بررسی شد
حضور تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهرستان رودبار جنوب
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری خیریه رضوان، هلال احمر و مرکز بهداشت شهرستان کرمان جهت ارائه خدمات پزشکی سرپایی رایگان در شهرستان رودبار جنوب روستای زهکلوت حضور یافتند.
حضور تیم 001 دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهرستان رودبار جنوب
به همت واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمان صورت پذیرفت::
پایش سلامت بازنشستگان اداره بهزیستی شهرستان کرمان
۱۳۹۸ شنبه ۹ شهريور
درحاشیه مراسم تجلیل از بازنشستگان اداره بهزیستی شهرستان کرمان، نهم شهریور ماه پایش سلامت بازنشستگان این اداره انجام شد.
پایش سلامت بازنشستگان اداره بهزیستی شهرستان کرمان
نشست هم اندیشی در خصوص برنامه مکمل یاری دانش آموزان مدارس کرمان
۱۳۹۸ پنج شنبه ۷ شهريور
به همت واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان، نشست هم اندیشی در خصوص مکمل یاری و بوفه مدارس، ششم شهریور ماه در سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
نشست هم اندیشی در خصوص برنامه مکمل یاری دانش آموزان مدارس کرمان
بازدید سالمندان کرمانی از کانون سلامت پارک شهید مطهری این شهر
۱۳۹۸ چهارشنبه ۶ شهريور
سالمندان شرکت کننده در دوره های جامع آموزش سالمندی، سوم شهریور ماه از کانون سلامت پارک مطهری شهر کرمان بازدید کردند.
بازدید سالمندان کرمانی از کانون سلامت پارک شهید مطهری این شهر