جلسه آموزشی اسناد پزشکی در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
جلسه آموزشی اسناد پزشکی ویژه مسئولین و کارمندان اسناد پزشکی، 19 تیر ماه در سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
جلسه آموزشی اسناد پزشکی در مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
به همت واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد؛ :
کارگاه آموزشی دستاوردهای نظام سلامت مادران ویژه گروه مامایی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
کارگاه آموزشی دو روزه دستاوردهای نظام سلامت مادران، 19 و 24 تیرماه ویژه گروه مامایی شهرستان کرمان در سالن آموزش 22 بهمن برگزار شد.
کارگاه آموزشی دستاوردهای نظام سلامت مادران ویژه گروه مامایی
برگزاری جشن میلاد فرخنده امام رضا (ع) در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
جشن میلاد با سعادت و فرخنده امام رضا(ع)، صبح امروز 23 تیر ماه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی واقع در چهار راه شفا برگزار شد.
برگزاری جشن میلاد فرخنده امام رضا (ع) در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان
کمیته بررسی مسائل مربوط به فراگیران بهورزی مرکز بهداشت شهرستان کرمان تشکیل شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
کمیته بررسی مسائل مربوط به فراگیران بهورزی، 19 تیر ماه در دفتر ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد.
کمیته بررسی مسائل مربوط به فراگیران بهورزی مرکز بهداشت شهرستان کرمان  تشکیل شد
نشست پایانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
نشست پایانی و جمع بندی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ستاد مرکز بهداشت شهرستان کرمان با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان، 22 تیرماه در سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
با حضور نشست کارشناسان بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان کرمان و نماینده ادارات و ...
مسائل و مشکلات موجود در منطقه الله آباد شهر کرمان بررسی شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۰ تير
نشست کارشناسان بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان کرمان و نماینده ادارات و سازمان های شهرستان کرمان جهت بررسی مسائل و مشکلات موجود در منطقه الله آباد، 15 تیر ماه توسط بهزیستی شهرستان کرمان برگزار شد.
مسائل و مشکلات موجود در منطقه الله آباد شهر کرمان بررسی شد
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه مدد جویان بهزیستی شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۰ تير
کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه مددجویان بهزیستی توسط واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 15 لغایت 17 تیر ماه در سالن اموزش بهزیستی کرمان برگزار شد.
اولین جلسه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه اساتید دانشگاه الزهر(س)
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۰ تير
اولین جلسه از سلسله جلسات "پیشگیری از آسیب های اجتماعی" ویژه اساتید دانشگاه الزهرا (س)کرمان،توسط واحد بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 3 تیر ماه در سالن آموزش دانشگاه برگزار شد.
اولین جلسه آموزشی پیشگیری از آسیب های اجتماعی ویژه اساتید دانشگاه الزهر(س)
به همت واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمان؛
کارگاه آموزشی خدمات زیبایی غیر مجاز در آرایشگاه های زنانه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۹ تير
کارگاه آموزشی خدمات زیبایی غیر مجاز در آرایشگاه های زنانه ویژه بازرسین آرایشگاه های زنانه، 18 تیر ماه در سالن آموزش معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی خدمات زیبایی غیر مجاز در آرایشگاه های زنانه برگزار شد
جلسه توجیهی اعضاء شورای پایگاه بسیج مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
جلسه توجیهی اعضاء شورای پایگاه بسیج مرکز بهداشت شهرستان کرمان با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان، 17 تیر ماه در سالن آموزش این مرکز برگزار شد.
جلسه توجیهی اعضاء شورای پایگاه بسیج مرکز بهداشت شهرستان کرمان برگزار شد