۱۳۹۸ يکشنبه ۳۰ تير
کمیته سرمایه گذاری برای حذف هپاتیت، در شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
کمیته سرمایه گذاری برای حذف هپاتیت با حضور رئیس مرکز بهداشت، کارشناسان ستاد و مسئول آموزش شهرستان شهربابک برگزار شد.
کمیته سرمایه گذاری برای حذف هپاتیت، در شهرستان شهربابک برگزار شد
شروع به کار پایگاه سنجش سلامت نوآموزان شهربابکی
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
پایگاه سنجش سلامت نو آموزان شهرستان شهربابک با حضور فرماندار، رئیس مرکز بهداشت و رئیس آموزش و پرورش این شهرستان در مدرسه فضیلت شروع به کار کرد.
شروع به کار پایگاه سنجش سلامت نوآموزان شهربابکی
عملکرد واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان شهربابک در هفته ملی بدون دخانیات
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان شهربابک در راستای شعار امسال هفته ملی بدون دخانیات با مضمون اماکن عمومی بدون دخانیات، اقداماتی در سطح این شهرستان انجام داد.
عملکرد واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان شهربابک در هفته ملی بدون دخانیات
به همت مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد،
کلاس های آمادگی زایمان جهت کاهش استرس و اضطراب دوران بارداری
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۳ تير
کلاس های آمادگی زایمان جهت کاهش استرس و اضطراب دوران بارداری، توسط واحد سلامت مادران در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
کلاس های آمادگی زایمان جهت کاهش استرس و اضطراب دوران بارداری
همایش بیماری سرطان در شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير
اولین همایش راه های کاهش ابتلاء به بیماری سرطان در تالار مهرگان شهرستان شهربابک برگزار شد.
همایش بیماری سرطان در شهرستان شهربابک برگزار شد
کمیته هما هنگی بحران و بلایا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۹ تير
کمیته هماهنگی بحران و بلایا با حضور رئیس مرکز بهداشت، کارشناسان ستاد و اعضای چارت ics در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
کمیته هما هنگی بحران و بلایا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
جلسه آموزشی آشنایی با مواد مخدر ویژه دانش آموزان بهورزی در شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر ، جلسه آموزشی آشنایی با مواد مخدر ویژه دانش آموزان بهورزی شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه آموزشی با موضوع مواد مخدر در کمپ سفیران مهر در شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر ، جلسه آموزشی در کمپ سفیران مهر شهربابک برگزار شد.
جلسه آموزشی با موضوع مواد مخدر در کمپ سفیران مهر در شهرستان شهربابک برگزار شد
جلسه آموزشی نقش خانواده در پیشگیری از سوء مصرف مواد در شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر، جلسه آموزشی نقش خانواده در پیشگیری از سوءمصرف مواد مخدر، ویژه داوطلبین سلامت در شهرستان شهربابک برگزار شد.
اجرای برنامه آموزش ملی خود مراقبتی در شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ پنج شنبه ۶ تير
برنامه آموزش خود مراقبتی در شهرستان شهربابک با همکاری مرکز بهداشت و مجتمع مس میدوک اجرا شد.
اجرای برنامه آموزش ملی خود مراقبتی در شهرستان شهربابک