۱۳۹۸ سه شنبه ۲۶ شهريور
کمیته درون بخشی و برون بخشی بزرگداشت هفته جهانی سالمند در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ شهريور
کمیته درون بخشی و برون بخشی بزرگداشت هفته جهانی سالمند" 9 - 3 مهر ماه " در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
کمیته هماهنگی توزیع مکمل یاری و آموزش پدیکلوزیس و فعال سازی بوفه ها ی بهداشتی مدارس شهرستان شهربابک در مرکز بهداشت این شهرستان برگزار شد.
کمیته هماهنگی توزیع مکمل یاری و آموزش پدیکلوزیس و فعال سازی بوفه های بهداشتی در مدارس شهرستان شهربابک برگزار شد
جلسه شورای هماهنگی برنامه های سلامت کارشناسان ستادی در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۰ شهريور
جلسه شورای هماهنگی برنامه های سلامت کارشناسان ستادی در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه باز آموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" ویژه دانش آموخته غیر مامایی شهرستان شهربابک
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۳ شهريور
جلسه باز آموزی بوکلت ادغام یافته سلامت مادران ویژه دانش آموخته غیر مامایی در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه بازآموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۲ شهريور
جلسه باز آموزی بوکلت ادغام یافته سلامت مادران ویژه دانش آموخته مامایی در سالن مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
جلسه بازآموزی "بوکلت ادغام یافته سلامت مادران" در مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور
به منا سبت فرا رسیدن ماه محرم مراسم روحبخش قرائت زیارت عاشورا، امروز یکشنبه 10 شهریور ماه در سالن نمازخانه مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
مراسم پر فیض زیارت عاشورا در  مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
به مناسبت روز پزشک صورت پذیرفت؛
نشست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهربابک با امام جمعه این شهرستان
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهربابک به همراه مسئول گسترش مرکز بهداشت و جمعی از پزشکان این مرکز به مناسبت روز پزشک با امام جمعه این شهرستان دیدار کردند.
نشست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهربابک با امام جمعه این شهرستان
به همت مرکز بهداشت شهربابک برگزار شد،
کلا س های "آمادگی زایمان جهت انجام فعالیت فیزیکی و ورزش های دوران بارداری"
۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
کلاس های آمادگی زایمان جهت انجام فعالیت فیزیکی و ورزش های دوران بارداری در شهرستان شهربابک تشکیل شد.
کلا س های "آمادگی زایمان جهت انجام فعالیت فیزیکی و ورزش های دوران بارداری"
کارگاه آموزش نظام ارجاع الکترونیک در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۴ مرداد
کارگاه آموزش نظام ارجاع الکترونیک بیماران ویژه پزشکان خانواده در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد.
کارگاه آموزش نظام ارجاع الکترونیک در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
کمیته برون بخشی تب کریمه کنکو در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۰ مرداد
کمیته برون بخشی تب کریمه کنکو با حضور مسئو ل دامپزشکی، نماینده شهرداری، مسئول آموزش، کارشناسان واحد مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان شهربابک در این مرکز برگزار شد.
کمیته برون بخشی تب کریمه کنکو در مرکز بهداشت شهرستان شهربابک برگزار شد