۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
برگزاری کارگاه آموزش اطفای حریق در دانشکده بهداشت
۱۳۹۸ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
دوره آموزشی پیشگیری از حریق و نحوه کار با خاموش کننده های دستی آتش با حضور جمعی از دانشجویان مهندسی بهداشت حرفه ای ، روز یکشنبه 29 اردیبهشت ماه در دانشکده بهداشت برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش اطفای حریق در دانشکده بهداشت
جلسه هم اندیشی اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت با مسئولین آموزشی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
جلسه هم اندیشی با حضور مسئولین آموزشی دانشگاه و اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت، روز چهارشنبه 25 اردیبهشت در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار شد.
جلسه هم اندیشی اعضا هیات علمی  دانشکده بهداشت  با مسئولین آموزشی دانشگاه برگزار شد
انتخابات شورای صنفی دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ ارديبهشت
دانشجویان دانشکده بهداشت، روز سه شنبه هفدهم اردیبهشت با حضور گرم و پرشور، اعضای شورای صنفی دانشکده را انتخاب کردند.
انتخابات شورای صنفی دانشکده بهداشت برگزار شد
بازدید علمی دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین از فیلد آموزشی ماهان
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
جمعی از دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین (ورودی96) روز یکشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه از فیلد آموزش شهر ماهان بازدید نمودند.
بازدید علمی دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین از فیلد آموزشی ماهان
مراسم گرامیداشت روز جهانی مالاریا در دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
مراسم جشن سومین سال تاسیس گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها دانشکده بهداشت و گرامیداشت روز جهانی مالاریا، دوشنبه نهم اردیبهشت در دانشکده بهداشت برگزار شد.
مراسم گرامیداشت روز جهانی مالاریا در دانشکده بهداشت  برگزار شد
کارگاه آموزشی "تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا " برگزار شد
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت
کارگاه آموزشی" تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا " ویژه دانشجویان گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها ی دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی "تشخیص، درمان و آشنایی با نظام مراقبت مالاریا " برگزار شد
جشن میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) در دانشکده بهداشت کرمان برگزار شد
۱۳۹۸ دوشنبه ۲ ارديبهشت
همزمان با ایام مبارک شعبانیه ، روز شنبه 31 فروردین ماه ، با توزیع آش و شیرینی این اعیاد در دانشکده بهداشت گرامی داشته شد.
جشن میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) در دانشکده بهداشت کرمان برگزار شد
جشن پایان سال و تقدیر از بازنشستگان و کارکنان دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
جشن پایان سال و تقدیر از همکاران بازنشسته دانشکده بهداشت 15 اسفندماه با حضور اساتید، کارکنان این دانشکده برگزار شد.
جشن پایان سال و تقدیر از بازنشستگان و کارکنان دانشکده بهداشت برگزار شد
در آستانه ایام مبارک میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) صورت پذیرفت:
پخت آش نذری و ختم صلوات توسط کارمندان دانشکده بهداشت
۱۳۹۷ شنبه ۱۵ ارديبهشت
در آستانه ایام مبارک میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) جهت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان (عج)، پخت آش نذری و توزیع شیرینی بین دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی توسط کارمندان دانشکد...
پخت آش نذری و ختم صلوات توسط کارمندان دانشکده بهداشت
با مشارکت گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت برگزار شد:
کمپین روز جهانی زمین پاک در کرمان با شعار "نه به پلاستیک "
۱۳۹۷ دوشنبه ۳ ارديبهشت
همزمان با 2 اردیبهشت ماه (22 اوریل 2018 )، به دعوت انجمن علمی بهداشت محیط ایران، کمپین روز جهانی زمین پاک و با شعار "نه به پلاستیک" در محوطه گنبد جبلیه کرمان برگزار شد.
کمپین روز جهانی زمین پاک در کرمان با شعار "نه به پلاستیک "