۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۱ مرداد
برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده بهداشت
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ آذر
به مناسبت روز دانشجو، گروه آمار و اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت، مراسم جشنی با حضور اعضا هیأت علمی و دانشجویان این دانشکده برگزار کرد.
برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده بهداشت
تجلیل از جانباز دانشکده بهداشت همزمان با هفته دفاع مقدس
۱۳۹۵ دوشنبه ۵ مهر
همزمان با هفته دفاع مقدس از مهدی خادمیه، جانباز سر افراز دانشکده بهداشت روز یکشنبه چهارم مهر ماه با اهدا گل و لوح، تقدیر و تشکر شد.
تجلیل از جانباز دانشکده بهداشت همزمان با هفته دفاع مقدس
مراسم تجلیل از آزاده سرافراز دانشکده بهداشت برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۷ مرداد
به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی در مراسمی، از آزاده شاغل در دانشکده رضا مولایی تجلیل به عمل آمد.
مراسم تجلیل از آزاده سرافراز دانشکده بهداشت برگزار شد
کسب مقام دوم تیم بانوان دانشکده بهداشت در مسابقات طناب کشی دانشگاه
۱۳۹۵ چهارشنبه ۵ خرداد
همزمان با سوم خرداد ، روز آزاد سازی خرمشهر، یکسری مسابقه طناب کشی بین واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
کسب مقام دوم تیم بانوان دانشکده بهداشت در مسابقات طناب کشی دانشگاه
موافقت اولیه با تأسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته ارگونومی در دانشکده بهداشت کرمان
۱۳۹۵ دوشنبه ۳ خرداد
در راستای بازدید اعضای بورد ارگونومی وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت کرمان با تأسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته ارگونومی در این دانشکده موافقت اولیه به عمل آمد.
اولین دوره انتخابات شورای مرکزی مجمع کارشناسان گروه های آموزشی دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ ارديبهشت
اولین دوره انتخابات شورای مرکزی مجمع کارشناسان گروه های آموزشی دانشگاه، دوشنبه 6 اردیبهشت ماه در محل ساختمان یاس پردیس دانشگاه برگزار شد.
بازدید اعضای بورد حشره شناسی، از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۵ چهارشنبه ۸ ارديبهشت
به منظور تاسیس و راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان، اعضای بورد حشره شناسی، دوشنبه 6 اردیبهشت ماه از این دانشکده بازدید کردند.
بازدید اعضای بورد حشره شناسی، از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تجلیل از بازنشستگان دو سال گذشته دانشکده بهداشت
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ فروردين
به مناسبت شروع سال جدید، سه شنبه 17 فروردین ماه از زحمات بازنشستگان دو سال گذشته دانشکده بهداشت قدردانی شد.
تجلیل از بازنشستگان دو سال گذشته دانشکده بهداشت
برگزاری آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی در دانشگاه
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير
سی و دومین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و سومین دوره آزمون درون دانشگاهی گواهی نامه تخصصی دستیاران بالینی در سیزدهم تیرماه سال جاری در محل پردیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
برگزاری آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی در دانشگاه
کارگاه آموزشی تفکر خلاق در دانشکده بهداشت
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۱ تير
کارگاه آموزشی تفکر خلاق با حضور اساتید و کارشناسان واحدهای دانشگاه در محل دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزشی تفکر خلاق در دانشکده بهداشت