۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ خرداد
برگزاری چهادرهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
چهادرهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، 24 اردیبهشت در سالن صبا دانشکده افضلی پور برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش اطفاء حریق در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
کارگاه آموزش اطفاء حریق برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پرسنل دانشکده پزشکی افضلی پور،امروز 15 اردیبهشت ماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزش اطفاء حریق در دانشکده پزشکی افضلی پور
برگزاری سیزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزشی دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۳ ارديبهشت
سیزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزشی با عنوان زیر ساخت های آزمایشگاهی و آشنایی با زمینه های پژوهش بین بخشی با دانشکده داروسازی برگزار شد.
برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۳۱ فروردين
با برنامه ریزی دانشکده پزشکی افضلی پور به مناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت مهدی (عج) با پخش شربت و شیرینی این ایام را مبارک و گرامی داشتند.
برگزاری جشن نیمه شعبان در دانشکده پزشکی افضلی پور
دید و بازدید نوروزی بهار 98 در دانشکده پزشکی
۱۳۹۸ شنبه ۱۷ فروردين
به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت، مراسم دید و بازدید نوروزی روسا، اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشکده پزشکی، امروز شنبه هفدهم فروردین ماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.
دید و بازدید نوروزی بهار 98 در دانشکده پزشکی
مراسم تجلیل از پنج همکار بازنشسته دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۷ شنبه ۲۵ اسفند
پنج نفر از کارکنان دانشکده پزشکی که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شدند 25 اسفندماه در مراسمی تجلیل شدند.
مراسم تجلیل از پنج همکار بازنشسته دانشکده پزشکی افضلی پور
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی برگزار شد
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۲ اسفند
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی 22 اسفندماه برگزار شد.
کارگاه منطقه ای اجرای بهینه برنامه درسی دوره پزشکی عمومی برگزار شد
دوازدهمین نشست ارتقاء کیفیت آموزش برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
دوازدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور با موضوع استانداردهای ملی آموزش علوم پزشکی برگزار شد.
دوازدهمین نشست  ارتقاء کیفیت آموزش برگزار شد
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش برگزار شد
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۴ اسفند
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش در دانشکده پزشکی افضلی پور با موضوع انگیزش، واکاوی پیشرفت و افت تحصیلی دانشجویان امروز برگزار شد.
یازدهمین نشست از سری نشست های ارتقا کیفیت آموزش برگزار شد
دومین جلسه طراحی سوالات آزمون پیش کارورزی و علوم پایه برگزار شد
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۶ بهمن
دومین جلسه طراحی سوالات آزمون پیش کارورزی و علوم پایه دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی در ساعت 8 صبح روز 16 بهمن ماه با حضور اساتید انتخابی دانشگاه های علوم پزشکی زابل، زاهدان، رفسنجان، ...