۱۳۹۸ يکشنبه ۲۴ شهريور
برگزاری مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۱ شهريور
مراسم قرائت زیارت عاشورای دهه اول محرم، از ساعت 7:15 لغایت 8 صبح به مدت 6روز کاری در محل نمازخانه دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار می شود.
برگزاری  مراسم زیارت عاشورا دهه اول محرم در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
سومین جلسه خودارزیابی دوره پزشکی عمومی دردانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ شهريور
سومین جلسه خود ارزیابی دوره پزشکی عمومی، شنبه 9 شهریور ماه در دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد.
سومین جلسه خودارزیابی دوره پزشکی عمومی دردانشکده پزشکی افضلی پور برگزار شد
جلسه کارگروه مرکز توسعه پژوهش های بین رشته ای معارف اسلامی و علوم سلامت برگزار شد
۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
جلسه کارگروه مرکز توسعه پژوهش های بین رشته ای معارف اسلامی و علوم سلامت امروز چهارشنبه دوم مردادماه در سالن کنفرانس صبا دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه برگزار شد.
جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا(ع)، مراسم جشنی با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده پزشکی افضلی پور، 22 تیرماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.
جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد؛
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پنج شنبه 20 تیرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور این دانشگاه برگزار شد.
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی در دانشکده پزشکی افضلی پور
برگزاری شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش با عنوان "اخلاق و آداب اسلامی و تعلیم و تعلم"، امروز 18 تیرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی برگزار شد.
برگزاری شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور  دانشگاه
بازید استاد برتر ایمنی شناسی لیشمانیوز کشور هندوستان از مرکز تحقیقات لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی ک...
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
پرفسور ساها استاد برتر ایمنی شناسی در حیطه لیشمانیوز از کشور هندوستان، امروز 17 تیرماه، از مرکز لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
بازید  استاد برتر ایمنی شناسی لیشمانیوز کشور هندوستان از مرکز تحقیقات لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی کرمان
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء قطب هشت آمایشی کشور برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۵ تير
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء و گواهی نامه دستیاران تخصصی بالینی قطب هشت آمایشی کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء قطب هشت آمایشی کشور برگزار شد
برگزاری پانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
پانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، امروز 28 خردادماه در سالن صبا این دانشکده برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۲۵ خرداد
کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور، امروز25 خرداد ماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور