۱۳۹۸ جمعه ۲۸ تير
جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ يکشنبه ۲۳ تير
به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا(ع)، مراسم جشنی با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده پزشکی افضلی پور، 22 تیرماه در محوطه این دانشکده برگزار شد.
جشن میلاد امام رضا (ع) در دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد؛
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پنج شنبه 20 تیرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی افضلی پور این دانشگاه برگزار شد.
اولین دوره تکمیلی تخصصی بیولوژی سالمندی در دانشکده پزشکی افضلی پور
برگزاری شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور دانشگاه
۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقای کیفیت آموزش با عنوان "اخلاق و آداب اسلامی و تعلیم و تعلم"، امروز 18 تیرماه در سالن صبا دانشکده پزشکی برگزار شد.
برگزاری شانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور  دانشگاه
بازید استاد برتر ایمنی شناسی لیشمانیوز کشور هندوستان از مرکز تحقیقات لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی ک...
۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
پرفسور ساها استاد برتر ایمنی شناسی در حیطه لیشمانیوز از کشور هندوستان، امروز 17 تیرماه، از مرکز لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی کرمان بازدید کرد.
بازید  استاد برتر ایمنی شناسی لیشمانیوز کشور هندوستان از مرکز تحقیقات لیشمانیوز دانشگاه علوم پزشکی کرمان
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء قطب هشت آمایشی کشور برگزار شد
۱۳۹۸ شنبه ۱۵ تير
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء و گواهی نامه دستیاران تخصصی بالینی قطب هشت آمایشی کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
جلسه طراحی سوالات سی و هشتمین دوره آزمون ارتقاء قطب هشت آمایشی کشور برگزار شد
برگزاری پانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
پانزدهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، امروز 28 خردادماه در سالن صبا این دانشکده برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۲۵ خرداد
کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور، امروز25 خرداد ماه برگزار شد.
برگزاری کارگاه ایمونوکروماتوگرافی در دانشکده پزشکی افضلی پور
فعالیت ایستگاه طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ شنبه ۲۵ خرداد
در راستای اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون، این طرح در دانشکده پزشکی افضلی پور با برپایی یک پایگاه اقدام به پایش فشار خون از کارکنان و اطلاعات لازم نیز در سامانه وزارت بهداشت ثبت شد.
فعالیت ایستگاه طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشکده پزشکی افضلی پور
برگزاری جلسات جزء خوانی قرآن مجید در دانشکده پزشکی
۱۳۹۸ يکشنبه ۵ خرداد
جلسات جزءخوانی قرآن مجید هر روز از ماه مبارک رمضان در مسجد امیر المومنین دانشکده پزشکی افضلی پور برگزار می شود.
برگزاری جلسات جزء خوانی قرآن مجید در دانشکده پزشکی
برگزاری چهادرهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
چهادرهمین نشست از سری نشست های ارتقاء کیفیت آموزش دانشکده پزشکی افضلی پور، 24 اردیبهشت در سالن صبا دانشکده افضلی پور برگزار شد.