جلسه دبیران کارگروه فرهنگی بیمارستان ها برگزار شد
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۱ خرداد
نشست دبیران کارگروه فرهنگی بیمارستان ها با هدف بررسی برنامه های اجرایی دبیران و برنامه ریزی های اینده این کارگروه، در محل دفتر معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
جلسه دبیران کارگروه فرهنگی بیمارستان ها برگزار شد
جلسه هیئت امنای مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۱ خرداد
جلسه هیئت امنای مسجد پیامبر اعظم (ص) در حسینیه فاطمه الزهرا(س) واقع در زیرزمین مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد.
جلسه هیئت امنای مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار شد
مرحله دوم پویش همدلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۱ خرداد
مسئول هماهنگی پویش همدلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: توزیع بسته های کالای پویش همدلی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمان از روز ۱۳ خرداد ماه آغاز شد.
مرحله دوم پویش همدلی دانشگاه علوم پزشکی کرمان آغاز شد
انتشار شماره ی دوازدهم نشریه آوای نهاد وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۰ خرداد
شماره ی دوازدهم نشریه آوای نهاد وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه منتشر شد.
مراسم عقد زوج دانشجو در جوار قبور مطهر شهدای دانشگاه
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۹ خرداد
مراسم عقد زوج دانشجو با حضور مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، در جوار قبور مطهر شهدای دانشگاه برگزار شد.
مراسم عقد زوج دانشجو در جوار قبور مطهر شهدای دانشگاه
لینک مسابقه ربیع القلوب
۱۳۹۹ شنبه ۱۷ خرداد
امروز 17 خرداد ماه موعد برگزاری مسابقه ربیع القلوب می باشد
لینک مسابقه ربیع القلوب
تاربخ برگزاری مسابقه ربیع القلوب اعلام شد
۱۳۹۹ يکشنبه ۱۱ خرداد
مسابقه ربیع القلوب 17 خرداد ماه برگزار می شود.
تاربخ برگزاری مسابقه ربیع القلوب اعلام شد
به همت هیئت کارمندی و دفتر نهاد رهبری در دانشگاه؛
بسته های معیشتی به نیازمندان اهدا شد
۱۳۹۹ شنبه ۱۰ خرداد
به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با همکاری هیئت کارمندی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و خیریه کوثر النبی (س) و با مساعدت کارمندان دانشگاه و اساتید، بسته های معیشتی در ماه رمضان به ن...
بسته های معیشتی به نیازمندان اهدا شد
جلسه شورای داخلی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
جلسه شورای داخلی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در حسینیه فاطمه الزهرا(س) واقع در زیرزمین مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
جلسه شورای داخلی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  برگزار شد
پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی در پیامی این روز را تبریک گفت.