پنج کودک با دریافت عضو زندگي دوباره یافتند
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۳ مرداد
هماهنگ کننده پیوند اعضاي دانشگاه، گفت: پنج کودک با دریافت عضو از دو کودک بیمار مرگ مغزی کرمانی جانی دوباره یافتند.
پنج کودک با دریافت عضو زندگي دوباره یافتند
دو عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان اهداء شد
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۹ تير
هماهنگ کننده پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی کرمان، گفت: دو عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان به دو بیمار نیازمند اهداء شد.
دو عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان اهداء شد
سه عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان اهداء شد
۱۳۹۰ دوشنبه ۲۱ آذر
کارشناس اداره بیماری های خاص و پیوند دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: سه عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان به بیماران نیازمند اهداء شد.
سه عضو یک بیمار مرگ مغزی در کرمان اهداء شد
دوعضو يك بيمار مرگ مغزي در كرمان اهداء شد
۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۵ آبان
كارشناس واحد هماهنگي پيوند اعضاء معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان گفت: دو عضو يك بيمار مرگ مغزي در كرمان به دو فرد نيازمند اهدا شد.
دوعضو يك بيمار مرگ مغزي در كرمان اهداء شد
دهمین پیوند کبد در کرمان موفقیت آمیز بود
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۵ آبان
با دوساله شدن بخش پیوند اعضاء بیمارستان افضلی پور دهمین پیوند کبد که مربوط به اهدا عضو یک بیمار مرگ مغزی به زنی 44ساله بود با موفقیت انجام شد.
دهمین پیوند کبد در کرمان موفقیت آمیز بود
اقدام خداپسندانه خانواده بیمار مرگ مغزی جان سه نفر بیمار نیازمند را در کرمان نجات داد
۱۳۹۰ شنبه ۱۴ آبان
با همت دکتر دهقانی فوق تخصص جراحی پیوند کبد ودکتر عباد زاده فوق تخصص جراحی پیوند کلیه بیمارستان افضلی پور کرمان ورضایت خانواده مرحوم عباس احمدی که بر اثر سانحه تصادف دچار مرگ مغزی شده بود کبد ودو ...
 اقدام خداپسندانه خانواده بیمار مرگ مغزی  جان سه نفر بیمار نیازمند را در کرمان نجات داد
برگزاری جشن پیوند اعضاء
۱۳۹۰ جمعه ۱۳ خرداد
به همت واحد هماهنگی پیوند اعضاء معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان جشن تجلیل از اهداء کنندگان عضو در تاریخ هشتم تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
برگزاری جشن پیوند اعضاء