۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بحران در بیمارستان شفا
اعضای تیم کوهنوری مرکز مدیریت حوادث دانشگاه غار میرزا را پیمودند
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۵ بهمن
12 نفر از اعضای تیم کوهنوردی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه به همراه تیم غار نوردی "اوج رفسنجان" ، غاز میرزا در روستای "ده رنج" را پیمودند.
اعضای تیم کوهنوری مرکز مدیریت حوادث دانشگاه  غار میرزا را پیمودند
اورژانس کرمان با 9 دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کرد
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۳ بهمن
معاون اجرایی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه گفت: اورژانس 115 کرمان با هشت دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کرد.
پایگاه جاده ای کوهپایه با حضور استاندار کرمان افتتاح شد
۱۳۹۱ شنبه ۲۱ بهمن
در ششمین روز از دهه مبارک فجر با حضور استاندار وفرماندار کرمان، پایگاه جاده ای کوهپایه در دهکده توریستی وگردشگری ماندگار مورد بهره برداری قرار گرفت.
پایگاه جاده ای کوهپایه با حضور استاندار کرمان افتتاح شد
صعود تیم کوهنوردی مرکز مدیریت حوادث به کوه برفدان راویز
۱۳۹۱ شنبه ۲۱ بهمن
تیم کوهنوردی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمان در 20 بهمن ماه جاری به قله کوه "برفدان راویز" صعود کردند.
صعود تیم کوهنوردی مرکز مدیریت حوادث به کوه برفدان راویز
کارگاه آموزشی ارزیابی منابع و نیازهای سلامت در بحران برگزار شد
۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
کارگاه آموزشی ارزیابی منابع و نیازهای سلامت در یک بحران (RHA) پاتزدهم بهمن ماه با حضور اساتید گروه آموزش مدیریت بحران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی ارزیابی منابع و نیازهای سلامت در بحران برگزار شد
مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه شامگاه یکشنبه 61 مورد ماموریت انجام داد
۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه به علت شرایط نامساعد جوی و کاهش نسبی دما و کولاک در شامگاه یکشنبه 15 بهمن ماه، 61 مورد ماموریت حوادث جاده ای و شهری را که بر اثر واژگونی و برخورد خودروها ...
مرکز فوریت های پزشکی دانشگاه شامگاه یکشنبه 61 مورد ماموریت انجام داد
پذیرش چهار مقاله مرکز مدیریت حوادث دانشگاه در همایش ملی تروما
۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن
چهار مقاله مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در همایش ملی تروما و حوادث که قرار است در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برگزار شود، پذیرش شد.
پذیرش چهار مقاله مرکز مدیریت حوادث دانشگاه در همایش ملی تروما
بیش از چهار هزار نفر آموزش های پایه احیای قلبی- ریوی را فرا گرفتند
۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن
روابط عمومی مرکز مدریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد: چهار هزار و 79 نفر از ابتدای تیرماه تا پایان آبان ماه سال جاری آموزش های پایه احیای قلبی- ریوی را فرا گرفتند.
بیش از چهار هزار نفر آموزش های پایه احیای قلبی- ریوی را فرا گرفتند
افزایش 2/18 درصدی ماموریت های مرکز حوادث دانشگاه در سال جاری
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه کرمان در امر خدمت رسانی به همشهریان در نیمه اول سال جاری 39 هزار و 626 ماموریت را انجام داد.
افزایش 2/18 درصدی ماموریت های مرکز حوادث دانشگاه در سال جاری