۱۳۹۸ يکشنبه ۳۰ تير
در آستانه اربعین حسینی اختتامیه سوگواره شب شعر عاشورایی با کاروان باران برگزار می شود
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۶ آبان
مراسم اختتامیه سوگواره شعر عاشورایی با کاروان باران همراه با شب شعر عاشورایی یکشنبه یکم آذر ماه برگزار می گردد.
انجمن ذاکرین فرهنگسرای باران برگزار می کند
دوره آموزشی مداحی
۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ آبان
فرم ثبت نام دوره آموزش مداحی ویژه علاقه مندان به همت انجمن ذاکرین فرهنگسرای باران دانشگاه برگزار می شود.
دوره آموزشی مداحی
فراخوان سوگواره استانی شعر عاشورایی "با کاروان باران"
۱۳۹۴ شنبه ۱۶ آبان
سوگواره استانی شعر عاشورایی با عنوان «با کاروان باران» ویژه جامعه دانشگاهیان استان کرمان برگزار می شود.
فراخوان سوگواره استانی شعر عاشورایی  "با کاروان باران"
فروش رمان "نامیرا" با بیش از 65% تخفیف ویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان
به مناسب ماه محرم توزیع کتاب "نامیرا" با بیش از 65% تخفیف همراه با کد شرکت در پویش مطالعاتی روشنا در فرهنگسرای باران انجام می پذیرد.
فروش رمان "نامیرا" با بیش از 65% تخفیف ویژه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمان
دیدار و نشست صمیمی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با مجموعه فرهنگسرای باران
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ آبان
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه روز چهارشنبه 6 آبان ماه از مجموعه کافه کتاب باران و مراکز فرهنگسرا بازدید کرد.
ثبت نام نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی تمدید شد
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان
طبق اعلام فرهنگسرای باران، ثبت نام نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی تا روز شنبه 30 آبان ماه تمدید شد.
ثبت نام نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی تمدید شد
ثبت نام دوره آموزشی نهج البلاغه آغاز شد
۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
ثبت نام دوره آموزشی نهج البلاغه از 24 مهرماه لغایت 30 مهرماه از طریق مراجعه حضوری و یا ثبت نام در همین سایت برگزار انجام می شود.
ثبت نام دوره آموزشی نهج البلاغه آغاز شد
ثبت نام کلاس های قرآنی فرهنگسرای باران آغاز شد
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
روابط عمومی فرهنگسرای باران از آغاز ثبت نام کلاس های قرآنی مرکز قرآن و عترت مشکوه از 13 لغایت 20 مهر ماه خبر داد.
ثبت نام کلاس های قرآنی فرهنگسرای باران آغاز شد
ثبت نام کلاس های هنری فرهنگسرای باران آغاز شد
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۳ مهر
ثبت نام ثبت نام کلاس های هنری مرکز آبگینه از 13 مهرماه لغایت 20 مهرماه از طریق سایت و همچنین مراجعه حضوری انجام می پذیرد.
ثبت نام کلاس های هنری فرهنگسرای باران آغاز شد
اکران دانشجویی فیلم محمدرسول الله(ص)
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱ مهر
اکران دانشجویی فیلم محمد رسول الله به همت فرهنگسرای باران برگزار می شود.
اکران دانشجویی فیلم محمدرسول الله(ص)