۱۳۹۸ شنبه ۳۰ شهريور

دکتر حسینی افزود: همه ما باید ایشان را در هم رفتار و هم عمل خود الگو قرار دهیم.

در ادامه این مراسم معاون آموزشی دانشکده گفت: بنده از زمانی که در این دانشکده دانشجو بودم خانم قنبری در این دانشکده خدمت می کردند و بنده به شخصه در طی 5 سالی که معاون آموزشی هستم نکات ارزشمندی از ایشان یاد گرفتم.

دکتر هاشمی پور افزود: وی با سعه صدر و صبری که داشتند به خوبی از پس فراز و نشیب ها و مشکلات های اداره تحت مسئولیت شان برآمدند.

در ادامه، سایر معاونین و مدیران گروه های آموزشی نیز با ذکر خاطراتی از مدت همکاری از این مسئول با سابقه تشکر و قدردانی کردند.

همچنین به پاس تشکر و قدردانی از زحمات این کارمند بازنشته لوح تقدیر و هدایایی از طرف رییس دانشکده، کارکنان، معاونت پژوهشی و گروه آموزشی دندانپزشکی کودکان به قنبری اهدا شد.
در پایان این مراسم، به مناسبت روز پرستار با اهداء شاخه گل و لوح تقدیر از پرستاران شاغل در این دانشکده نیز تقدیر شد.